Beslenme noktaları oluşturuyoruz

Hafta sonu Petfest’teyiz.

Haberin Devamı

Tuna Arman, ‘Farkında mısın?’ projesi kapsamında 1,5 kg. mama karşılığında iki gün sunuculuk yapacak. Bu mamalar Ankara Gölbaşı, Yedikule barınakları ve İstanbul ormanları arasında dağıtılacak.
HAÇİKO-Şişli Belediyesi ile ortak çalışmasının tanıtımı da belediye başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla Petfest’te yapılacak.
Şişli’de belli noktalara beslenme odakları yerleştiriyoruz.
Hem mama hem de su verecek beslenme odaklarından onlarca sokak köpeği beslenebilecek. Sürekli taze mama barındırması adına yem deposu küçük tutulan bu makineler her gün adresemama.com tarafından yenilenecek.
HAÇİKO ve Şişli Belediyesi’nin ortaklığıyla yerleştirilecek olan su ve mama makinelerinin güneş enerjisi ile çalıştığının altını çizeyim.
Şişli Belediyesi, “Amacımız üremeleri kontrol altına alınmış, sağlık kontrolünden geçirilmiş sokak hayvanlarının yaşam haklarına saygı duyulmasının sağlanması” diyor.
Diğer belediyelere örnek olması dileğiyle.

Haberin Devamı

Madonna’ya ısınma turları

Madonna’nın İstanbul konserine bir hafta kala ısınma turlarına başladık.
Geçen gece Ertuğrul Özkök ve Ayşe Arman’ın Doritos’la Madonna Sensin partisindeydik.
Partide Madonna şarkıları dışında kendi arşivlerinden sevdikleri şarkılar da çaldılar. Çıkıştaki hediyemiz Ertuğrul Özkök’ün ve Ayşe Arman’ın en beğendiği 10 Madonna şarkısının CD’siydi.
İşte o şarıklar: Holiday, Like a Virgin, Material Girl, Papa Don’t Preach, La Isla Bonita, Who’s That Girl, Like a Prayer, Frozen, Vogue ve 4 Minutes.

Seni sadece sevebilirim Tarkan

MİKADER’in kurucusu ve başkanı Nesrin Ercan büyük kadın.
Geçen gece düzenlediği MİKADER balosunda 15 dakikada 500 bin liranın üzerinde para toplandı.
Bu parayla Bartın’da sevgi evi yapılacak. Konya, Çanakkale, Afyon, Edirne ve Giresun’daki MİKADER evlerine yardımda bulunulacak.
Gecenin sonunda ücret almadan sahneye çıkan ve muhteşem bir konser veren Tarkan’ı yanaklarından öpen Nesrin Ercan ona en güzel hediyeyi şöyle verdi:
“Sana bu yaptıkların için ne plaketi verebilirim bilemiyorum, alacağımız her hediye de küçük kalırdı, ben seni sadece sevebilirim.”
Sevmek. İşte hediyelerin en güzeli.

Haberin Devamı

Güzellik yetmez

“Üniversitelere söyleşilere gidiyorum. Bir kişi de söyleşi sonrası gelip bana ileride yapmak istediklerini anlatmıyor, yol göstermemi istemiyor. İki sene sonra okul bitince karşıma iş görüşmesine geliyorlar” diye söze girdi Mehmet Akbay, Kral Pop TV’nin Star TV güzellik yarışması finalistleri için düzenlediği gecede.
“Hayatınızda kapıları çalmaktan çekinmeyin. Özgüvenle birleşmeyen güzellik bir şey ifade etmiyor” diye de ekledi güzelleri işaret ederek.
Mehmet’in hayatı okuma şeklini her zaman beğenmişimdir, yine 12’den vurduğunu düşünüyorum.
O gece Mehmet’ten mi etkilendi bilmiyorum ama adaylardan biri, Açalya Samyeli Danoğlu geldi yanıma.
Almanya’dan katılıyormuş yarışmaya. HAÇİKO’yu takip ettiğini ve buradaki barınakların da Almanya’dakiler gibi olması için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi.
Bu geceki yarışmada fırsatı olursa bu konuya değinmesini söyledim.
Güzellikle birleşen özgüveni için Açalya’yı kutluyorum.

Yazarın Tüm Yazıları