Erkeksiz maç cezası:)

EN baştan söylemeliyim ki, bu federasyonun bugüne kadar aldığı en başarılı karar seyircisiz maç cezasını kaldırmaktır.

Haberin Devamı

Da... Aklıma birşey takıldı; seyircisiz maç yerine, bu tür bir ceza alan takımın maçını, kadın ve çocukların ücretsiz olarak izlemeleri... Peki bu cezanın ismi ne olacak ?
Önerilerim var;
· BİR: Kadın ve çoluk çocuğun gözü önünde oynama cezası.
· İKİ: Kadınlara statta maç izleme cezası.
· ÜÇ: Yetişkin erkeklere maça gitmeme cezası.
· DÖRT: Erkeksiz maç cezası.
· BEŞ: Kadın ve Çocuklu maç cezası.

BU KADAR DA OLMAZ Kİ

AYKUT Kocaman günlerdir bir konuya dikkat çekiyor ama nedense kimse üzerinde durmuyor. “Umarım bizim üzerimizde birşey denemiyorlardır” diyor, hiçkimseden cevap yok... “Bunu neye göre ayarladılar” diye soruyor, yine tısss... Cevap da yok konuyu hakkıyla gündeme getiren, konuşan da yok. Aykut Kocaman’ın söylediği gibi, Fenerbahçe zaten boynunda iple dolaşıyor ve bu yetmezmiş gibi takımın neredeyse yarısı sakat, ama fikstür daha da gaddar..! Fenerbahçe bütün bunlarla mücadele ederken bir de kimsenin dikkatini çekmeyen (!) fikstürle mücadele ediyor. Yani birileri diyor ki; “Senin zaten ayarını bozduk, bu kadar kısa sürede 4 maç yap ki sakatların daha da artsın, iyice dibe vur... 2. Lig’e de göndermedik, çünkü sen Süper Lig’de tutuklusun...”
Açtım tff.org sayfasını, fikstüre baktım;
Galatasaray’a 15 günde 4 maç, yani ortalama 90 saatte bir lig maçı,
Beşiktaş’a 15 günde 4 maç, yani ortalama 90 saatte bir lig maçı,
Trabzonspor‘a 14 günde 4 maç, yani ortalama 84 saatte bir lig maçı,
Bursaspor’a 14 günde 4 maç, yani ortalama 84 saatte bir lig maçı...
Peki Fenerbahçe’ye..?
11 günde 4 maç, yani ortalama 66 saatte bir maç...
Peki niye ? Neden sadece F.Bahçe ?
Aykut Hoca da işte bunu soruyor...

Haberin Devamı

BOZ BAYKUŞLAR

“BURASI olimpiyat buradan çıkış yok” diye yazmışlar ve altına not düşmüşler, “Çok trafik oluyor”... Gaza gelip sürü psikolojisiyle bağırıp çağıran taraftar profiliyle ancak bu kadar zekice dalga geçilebilir. Boz Baykuşlar sahaların yükselen taraftar profili. Çok azlar ama idealistler, entellektüeller ama halktanlar... Bağırmadan, vurmadan, kırmadan sadece durumla ve sayılarının azlığıyla dalga geçerek tribünlere hem renk hem de zeka ve yaratıcılık katıyorlar... İstanbul Büyükşehir Belediyespor taraftarlarına tek kelimeyle bravo.

Haberin Devamı

YUH BE!

GEÇEN gün yine Barcelona’yı izledim. Sekiz attılar..! İnsanın “yuhh be” dediği anlar herhalde en çok Barcelona’nın maçlarında cereyan ediyordur...
Şimdi İspanya şike tespit ekibi diye bir ekip çıksa ve “Barcelona’nın son 20 maçında şike var” dese Barcelona’nın iyi futbol oynayarak kazandığı fikri bir anda çürüyebilir mi? “Yok yok yöneticileri şike yapmışlar” deseler, 90 dakika içinde elli kere “yuh be bu kadar da olmaz” dediğiniz Barcelona maçları başka bir anlam kazanır mı?
Benim cevabım belli; Yuh Be!

Yazarın Tüm Yazıları