F.Bahçe destanı

VAY anam vay... Fenerbahçem yine şampiyon. Çok iyi biliyorum, şu an yer-gök “Fenerbahçe sen çok yaşa” haykırışlarıyla coşup taşıyor. Fenerbahçeliyim.

Hem de öyle böyle değil, yaklaşık 60 yıllık kongre ve Yüksek Divan üyesi “ALTIN KOKARTLI” Fenerbahçeliyim. Damarımda stent, kalbimde pille yaşantımı Fenerbahçe sevgisi ve aşkıyla sürdürüyorum. Kazanılan son şampiyonluk, emin olun, ömrüme ömür kattı.
Şu an yine yaklaşık 50 yıl emek verdiğim gazetem HÜRRİYET’ime böylesine özel bir günde “ŞAMPİYONLUK DESTANI” yazmanın heyecanını yaşıyorum.
Bu destan öyle bir destan ki, kazanılan şampiyonluk sadece futbol adına olsa canım kurban.
Oysa Fenerbahçe bir futbol kulübü değil, neredeyse sporun her dalında hizmet veren bir spor kulübü olduğu için ve bu yıl neredeyse sporun her dalında şampiyonluklar kazandığı için şanlı-şerefli tarihine yepyeni bir altın damga vurmanın mutluluğunu yaşamaktadır.
Bu nedenle, ne mutlu başta Sayın Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere hepsi birbirinden değerli yöneticilere...
Ne mutlu yine başta Aykut Kocaman olmak üzere hepsi birbirinden değerli teknik kadroya.
Ne mutlu yine başta “Büyük Kaptan” Alex olmak üzere, yerlisiyle, yabancısıyla hepsi birbirinden değerli sporculara...Ve de ne mutlu asırlık geçmişinde sayısız şampiyonluklar kazanıp, Fenerbahçelerine gönül veren Fenerbahçeli taraftarlara...
Yazarın Tüm Yazıları