Galatasaray babanızın malı mı?

Uzun bir yazı yazmayacağım...

Haberin Devamı

Sadece beş ay arayla Galatasaray’ın resmi internet sitesinden yapılan iki açıklamayı sizlerle paylaşacağım ve üç küçük soru soracağım.

 

İşte ilk açıklama:

 

''20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz... Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız, tecrübe ve birikimini bizimle paylaşan Sayın Frank Rijkaard’a; Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.”

Haberin Devamı

 

Bu açıklama Galatasaray’a 3.2 milyon Euro’ya mal oldu.

Ve ikinci açıklama:

 

“25 Mart 2011 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Gheorghe Hagi, antrenörümüz Bogdan Vintila ve kondisyoner Giovanni Melchiorre ile yaptığımız karşılıklı görüşme ve anlaşma sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz. Galatasaray tarihinin en önemli sayfalarına adını gururla yazdırmış, sarı kırmızı renklere gönül veren her bireyin ve camiamızın sevgilisi olan Gheorghe Hagi’ye; birlikte olduğumuz çalışma sürecinde vermiş olduğu mesai ve emeğe teşekkür ederiz.”

 

Bu açıklamanın faturası ise 1 milyon Euro’yu aştı.

 

Birinci soru:

 

Galatasaray’ı yönetenler, kendi şirketlerinde beş arayla iki genel müdür değiştirebilirler mi?

 

İkinci soru:

 

Diyelim değiştirdiler; bu iki genel müdüre 4 milyon Euro’dan fazla tazminat ödeyebilirler mi?

 

Haberin Devamı

Cevabı ben vereyim:

 

Babalarının şirketlerinde bile bunu yapamazlar.

 

Ve son soru:

 

Galatasaray babanızın malı mı?

 

ibaydar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları