Bayram, popun starlarına yaradı Sibel de kendi şirketini kurdu

Ramazan Bayramı’nın birinci günü yarın. Hayırlı bayramlar.

Haberin Devamı

Fakat bayramın hayrı, en çok popçulara yaradı. Nasıl mı? Türkiye’nin hemen pek çok yerinde ve de 5 yıldızlı otellerinde, Pop Müziği’nin ünlü isimleri sahne alacak. Hatta aralarında, bayramın 3 gününde de değişik yerlerde çalışanlar var. Yani parayı tabiri caiz ise popçular götürecek. Alaturkacıların çoğu onları seyredecek. Öncelikle İzmir’den başlayalım. Arena’da popun parlayan genç yıldızı Sıla, Ozan Doğulu var. Rober Hatemo Çeşme CeCe’de ve Kıbrıs Salamis Bay Hotel’de. Fatih Ürek Çeşme ve Bodrum’da. Kenan Doğulu, Kıbrıs Merit Otel’de, Ajda Pekkan ve Tarkan, Girne Cratos Hotel’de. Hadise Ankara’da. Demet Akalın, Antalya Arma Hotel ve İsviçre’de. Funda Arar, Girne Colony’de. Emre Altuğ Manisa’da. Candan Erçetin, Jasmine Court’da. Gülşen, Kıbrıs Tulip’te. Emre Aydın Sandıklı’da. Serdar Ortaç, Çeşme CeCe ve Kıbrıs’ta... Gördüğünüz üzere popçular aldı başını gidiyor. Aralarında en yüksek ücreti ise Tarkan 400 bin lira, Ajda Pekkan 300 bin lira ve Kenan Doğulu da 150 bin lira ile başı çıkıyor.
Tatlıses, Sayan ve Gündeş
Alaturkada ise pek çok isim iş beklerken, Seda Sayan ve Ebru Gündeş Kıbrıs’ta sahne alıyor. Özcan Deniz ise Antalya Malpas’ta. Müziği ve sahne performansıyla sosyetenin gözde sanatçısı Cenk Eren ise 3 gün üst üste bayramda Bodrum My Pavyon’da. Genç ve güzel assolist Petek Dinçöz ise Çeşme Ilıca’da. Genel Müdür Yakup Demir, talep patlaması yaşadıklarını söyledi... Bir zamanlar sahnelerin en güzel oryantallerinden olan Sibel Barış, Fatih Ürek’in menajeri olarak başladığı iş yaşamına, kurduğu Sibel Barış Production ile ilk bayram programına imza atıyor. Bodrum Türkbükü Pashas Club’un muhteşem bayram programı Sibel’den. ES petrol ve Turizm’in sahibi Erkan Selah tarafından bu sene hizmete açılan Türkbükü Pashas Club’ün sanatçı koordinatörlüğünü de üstlenen Barış’ın yaptığı programda ise İbrahim Tatlıses & Didem, Fatih Ürek ve Hande Yener çıkacak. Tabii değişik günlerde. Mekanda kişi başı fiyatlar, limitsiz yerli içki meyve,çerez, bistro 150 TL ve 125 lira bu arada.


Evet mi? Hayır mı?

Satıldık mı ey halkım?

Haberin Devamı

Annem çok kızıyor. Burnumu siyasete ve ekonomiye karıştırdığım zaman. Bana “İşine bak” diyor. Halbuki işim bu. Gazetecilik. Üstelik keşke mesleğe ilk başladığım yıllarda, ekonomi ve siyasette kalsaydım. Neyse kısmet. Ama son 5 yıldır aklım fikrim siyasette. Sabah kalkınca, Haber-Türk, CNN Türk ve NTV ile başlıyorum güne. Magazinin biraz da çivisi çıktı da ondan. Bir de magazinde eğlenmediğim kadar, siyasette eğleniyorum. Neyse, niye girdim bu konuya? Haftalardır, “Evet mi?”, “Hayır mı?”, referandumda oyumun ne olacağı soruluyor. Oturduğum Alsancak’ta Soylu Taksi Durağı’ndaki tüm şoför arkadaşlarım... Kuaförüm Mis. Şerife’deki aileleriyle birlikte toplam 100 kişilik ekip... Özellikle de saçımı teslim ettiğim Ahmet... Plazadaki güvenlik görevlileri, Allah eksikliğini göstermesin, sayısı 52’yi bulan ailemin fertleri, gittiğim restoranlarda garsonlar, komiler, spor salonunda, yürürken karşılaştığım pek çok tanıdık, hep aynı soruyu soruyor. Kısacası bir referandumdur gidiyor. Ama Türkiye’nin 6’ncısını yaşadığı bu referandum, bana göre ne referanduma ne seçime ne de siyasete benziyor. Mahalle kavgasından, 3 liderin birbirini karalamasından başka bir şey yok. Ne soy, ne boy kaldı. Ne de PKK ile pazarlık. Vatandaş bir birine soruyor? “Evet mi, Hayır mı?” vereceğini. Kimileri, “Satıldık mı?” diyor. “Ülke elden gidiyor” diyenler var. İzmir’deki CHP’li belediye başkanlarının, bazılarına kızıp inat oyu olarak “Evet” diyeceğini söyleyenler çok. Ben hala kararsızım. Gidip “Boş atayım” diyorum. Sonra da “Yakışmaz” diyorum. Aklıma sevgili Kamuran Akkor’un “Evet mi? Hayır mı? “ şarkısı geliyor. Bu şarkıyı referanduma uyarladım. Buyurun. Okuyun ve kararınızı ona göre verin arkadaşlar;

Evet mi? Hayır mı?

Haberin Devamı

Evet mi? Hayır mı?/ Söyle bana nedir sizin cevabınız?/ Beklemek istemem/ Ne olacak bilir misiniz yarın?/ Siz her şeyi milletten beklersiniz/ Söyleyin gerçek mi liderler halka, vatana sevginiz?/ Yoksa siz buna siyaset mi dersiniz?/ Benim bütün dünyam Türkiye’m/ Her şeyim ülkem/ Yok ki vatanımdan başka sevdiğim/ Bir başka vatanı sevip de gidiyorsa gençler/İnan kabahat onların değil, siyasetçilerin.


Taş Bahçe ve Kahve Dünyası

İki süper yer. Yarın bayram olması nedeniyle, çikolata ve şekerlemelerinizi çok uygun fiyatlarla alabileceğiniz Kahve Dünyası. Swiss Otel Grand Efes’in altında. Çalışanlar muhteşem. Çok iyi yetişmiş. Lezzet zirvede. Kışları Washington’da yaşayan Fersan markasının patronu Arcan ve eşi Işıl, “Amerikalı dostlarımız buranın çikolata ve özellikle çikolata kaplı lokum ve ezmelerine bayılıyorlar” diyor. Gerçekten öyle. Pastaları da nefis. Bir Türk markası, hammaddesi de. O nedenle de gurur duydum. Patron Birol Altınkılıç’ı da kutluyorum.
? Telefon: 0.232.483.12.24

Gülengül’ün keşfi

Haberin Devamı

Bir diğer marka ise sevgili Yaşar Aksoy’un da kahvaltısını çok beğendiği Çeşme Ilıca’daki Taş Bahçe. Adını, ilk dostum Gülengül Uslu’dan duydum. Kumrusu, peksimet gevreği, üzümlü kurabiyesi, ıspanaklı, peynirli böreği... Çeşit bol. Hijyen. İnsan girdi mi çıkmak bilmiyor. Bir de ev reçelleri. Özellikle de Karadut. Fiyatları da harika. Bayram sabahı ailece kahvaltınızı yapacağınız sıcacık bir yer.
? Tel: 0.232. 723.51.80

 


 

Yazarın Tüm Yazıları