Ana Sayfa
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
05 Temmuz 2009 Pazar 08:22
İstanbul 30ºC
  • Üye girişi
  • Benim Sayfam
  • Üye Ol Hürriyet      Dünyası’na Katıl!
  • BUGÜNKÜ HÜRRİYET e-gazete
  • Yazarlar
  • Hava Durumu
  • English
  • HABER
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Dünya
  • Piyasanet
  • Strateji
  • Euractiv
  • Şehir Rehberi
  • YAŞAM
  • Sağlık
  • Teknoloji
  • Kültür - Sanat
  • Astroloji
  • Sinema / Fragman
  • Tv Rehberi
  • Anneyiz.biz
  • En İyi On
  • MULTİMEDYA
  • Foto
  • Video
  • Foto Analiz
  • İNTERAKTİF
  • Canlı Maç Sonuçları
  • Sen de Yolla
  • Bumerang
  • Yazarkafe
  • Sosyal İlanlar
  • Haber Alarmı
  • Hürriyet Mobil
  • Ekran Koruyucu
  • Hürriyet Mind
  • EĞLENCE
  • Bilgi Yarışması
  • Top Nerede?
  • İLANLAR
  • Yenibiris.com
  • Hürriyet Emlak
  • Hürriyet Oto
  • Seri İlan
  • BUGÜN TVDE NE VAR
    HÜRRİYET EKLER
  • Kelebek
  • Ankara
  • Ege
  • Cumartesi
  • Pazar
  • Seyahat
  • Otoyaşam
  • Hürriyet İK
  • Tatil
  • KURUMSAL
  • Hürriyet Kurumsal
  • Hürriyet Almanya
  • Hürriyet USA
  • Okur Temsilcisi
  • Reklam
  • Bize Ulaşın
  • ANA SAYFAM YAP
  • FAVORİLERİME EKLE
  • ŞANS OYUNLARI
    SAYISAL LOTO
    04/07/2009
    9-24-26-32-41-49
    ŞANS TOPU
    24/06/2009
    4-5-13-15-30-9
  • UNICEF Kartları ve
  • Hediyelikler
     Yazarlar
    7 Ekim 2008

    Can BARTU

     cbartu@hurriyet.com.tr

    Fenerbahçe ancak takviyelerle kurtulur


    Tarihinin en başarısız dönemlerinden birini geçiren F.Bahçe bu durumdan nasıl kurtulur? Yönetim ya da teknik kadroda değişim olmalı mı?

    FENERBAHÇE, bu kötü durumdan ancak sakat oyuncularının iyileşmesi ve devre arasında yeni transferlerin yapılmasıyla kurtulabilir. Bu kadronun yenilenmesi şart. Aragones ya da yönetimin gitmesi sorunu çözmez. Onlar, takımın kötü olmasını istemez. Fenerbahçe'nin iyi yerlere gelmesini istiyorlar ama ellerindeki imkanlar bu kadar.

    Aragones'in sistemini eleştirebilirsiniz ancak İspanyol hocanın kariyeri de ortada. Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu gerçekten çok kötü ve kalitesiz. Bunu kaliteli yapacak olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı lacivertli kulübün yönetim kurulu. Ara transferde bazı çok önemli Türk oyuncuları da alıp takıma takviye yapabilirler. Bu Fenerbahçe takımında, şu anda o formayı giyemeyecek en az sekiz tane oyuncu var.

    Araya atılan toplar Galatasaray'ı yıktı

     Dört-beş hücum oyuncusuyla sahaya çıkan G.Saray, Bursa'da neden kaybetti?

    TIPKI Fenerbahçe'de olduğu gibi araya atılan toplar G.Saray'ın kalesinde büyük tehlikeler yaşanmasına neden oldu. Bursaspor'da Yusuf diye akıllı bir oyuncu var. G.Saray defansının arasına çok akıllıca toplar atıp arkadaşlarını gol pozisyonlarına soktu.

    Galatasaray defansı bu topları kesemeyince kalesinde çok sayıda pozisyon gördü. Servet ve Meira gibi hava toplarına hakim, ikili mücadelelerde etkili stoperler araya atılan bu toplara müdahale etmekte yetersiz kaldılar. G.Saray'da bu tip topları kesen tek adam Mehmet Topal'dı. O da sakat olunca defansa yardım edecek, kesici rolünü üstlenecek kimse kalmadı. Geçen sezonlarda bu işi Song yapıyordu. Galatasaray'ın Bursa'da sahadan yenik ayrılmasının başlıca sebebi buydu. Sadece G.Saray'ın değil, Üç Büyükler’in ortak sorunu defanslarının arasına atılan toplar.

    Beşiktaş, 5 senedir parasını sokağa atıyor

     Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndan elenmesinin sorumlusu kim? Avrupa'ya veda eden siyah beyazlılar ligde ne yapar?

    BEŞİKTAŞ, Avrupa'dan elendi diye sorumlu aramaya gerek yok. Siyah beyazlılar, Türkiye ligleri için iyi bir takım olabilir. Ancak, Avrupa'da mücadele edecek kalitede oyuncuları yok. Kadro Avrupa için tecrübesiz. Ümit bağladığımız Cisse oyunda bir var, bir yok. Ne tecrübesiyle konuşabiliyor, ne de kalitesiyle.

    Tello'da büyük düşüş var. Holosko nereye koşacağının farkında değil. Bobo, eski Bobo değil. Beşiktaş defansı Türk takımlarına karşı iyi oynuyordu. Ukrayna'da süratli bir adam çıktı, domates gibi dağıldılar. Beşiktaş, 5 senedir yanlış transferler yapıyor, 5 senedir paralarını sokağa atıyor.

    Kötü de oynasa kazanmayı biliyor

     Trabzonspor, 25 yıllık şampiyonluk özlemine bu sezon son verebilir mi?

    TRABZONSPOR, 6. hafta sonunda ligin zirvesinde. Son olarak Konya'da kötü oynadılar, geriye düştüler ama mücadele ederek 3-2 kazanmayı bildiler. Trabzonspor içeride olsun, dışarıda olsun çift santrforla mücadele ediyor. Gol atacak oyuncuları da var. Büyük takımlar kötü de oynasalar kazanmayı biliyorlar.

    Türkiye'de oynanan futbol kötü. Kafaların değişmesi lazım. Ligde sadece 4 takım şampiyon oldu. Trabzonspor da bunlardan biri. Neden olmasın, yine olabilirler. Anadolu takımları da artık uyandı. İyi transferler yapmaya başladılar. Bursaspor, Sivasspor, Gaziantepspor, Kayserispor iyi yolda.



    arkadaşıma yolla arşivime ekle yazıcı için
    Yazarlar Arşivi
    Can BARTU
    Tüm yazıları
    Yazarlar
    Doğan HIZLAN
    Parisli nazik şoför arkadaşım

    Bekir COŞKUN
    Keneler...

    Ertuğrul ÖZKÖK
    Benim güzel komşum

    Özdemir İNCE
    Nereye böyle Kemal Özer yoldaş

    Ahmet HAKAN
    Neredesin Bülent Arınç

    Enis BERBEROĞLU
    Veto ve onay ihtimali eşit

    Yılmaz ÖZDİL
    Çapkın

    Vahap MUNYAR
    ‘Krizden çıkıyoruz’ diyebilmek için işsizliğin azaldığını görmek gerek

    Yalçın BAYER
    AİHM’nin ‘Batasuna’ kararı AKP’ye ciddi bir hukuk uyarısıdır

    Cüneyt ÜLSEVER
    Fehmi Koru’ya cevaptır

    Ferai TINÇ
    Annelik izni

    Gila BENMAYOR
    Dünya Demokrasi Forumu 2023 yılında Mesudiye’de

    Şükrü KIZILOT
    Cennete gitme kararnamesi kayıp mı oldu

    Erkan ÇELEBİ
    Sirke 10 yıl yerinde saydı, elma ve narla 40 milyon doları yakaladı

    Rauf TAMER
    Tam bu mevsim

    Cengiz ÇANDAR
    İstanbul’u arkadan vurmak...

    Rahmi TURAN
    Eşekler ve insanlar!

    Soner YALÇIN
    Yazın dünyasının ünlü baba-oğulları

              Aydın Doğan      Tüm Haberler
      Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH