Yazarlar kitaplarını karne alan çocuklar için imzalayacak

Güncelleme Tarihi:

Yazarlar kitaplarını karne alan çocuklar için imzalayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 17:01

Yazarlar kitaplarını karne alan çocuklar için imzalayacak

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) BU hafta sonu karne alacak olan çocuklar için birçok yerde etkinlikler düzenleniyor. Kitabevi D&R da hafta sonu boyunca karne alacak çocukları sevindirmek için imza günleri düzenleyecek. 

Çocuk kitabı Burcu ile Berk serisinin yazarı Defne Ongun Müminoğlu, 10 Haziran Cumartesi günü 15:00'te Trump alışveriş merkezinde bulunan Trump Kids'deki D&R'da çocuklara kendi kitaplarını yapmayı öğretecek ve ardından da kendi kitaplarını imzalayacak. 

Şenay Duru Özaltın, D&R Kanyon’da 15:00’te çocuklara yönelik kaleme aldığı Çocuklar İçin Görgü Kuralları kitabını okuyacak ve çocuklarla sohbet edecek. Duru, gelen misafirlere kitabını da imzalayacak.

Çocukların kahramanı Barbie de gün boyunca D&R Cevahir’de olacak ve çocuklarla fotoğraf çektirecek.

PAZAR GÜNÜ DE ETKİNLİK VAR 

Atölye sanat eğitmeni Hafize Çınar Güner ise 11 Haziran Pazar günü, D&R Erenköy’de 15:00’te çocuklarla keyifli bir park macerasını konu alan kitabı ‘Park Canavarı’ kitabının boyama etkinliğinde buluşacak.

Yaratıcı drama lideri Aslı Özcan, okuma sevgisi temalı kitap okuma ve oyun etkinliğiyle 15.00’te Marmara Forum’da çocuklarla bir araya gelecek. Özcan çocuklar Kitap Kurdu Lilykitabını okuyacak, yapboz oyunuyla devam edecek. Minik misafirler hikayenin parçalarını bir araya getirerek kitap oluşturacak. 

Barbie hayranı çocuklar Pazar günü de D&R Cevahir’de Barbie ile fotoğraf çektirecek.

ANNE BABALAR İÇİN DE ETKİNLİKLER OLACAK 

Sosyal medyada Melina’sMom olarak tanınan Merve Öztürk, kendi yaşam öyküsünden yola çıkarak yazdığı Seni Beklerken kitabını 10 Haziran Cumartesi günü 15.00’te D&R Erenköy’de anlatacak ve sonrasında kitabını imzalayacak.

Esra Ertuğrul, bebeklerin kendi kendine beslenmesini destekleyen alternatif kaleme aldığı kitabı Esra ile BLW tarifleri kitabını 11 Haziran Pazar günü 16:00’da D&R Suadiye’de imzalayacak. Esra Ertuğrul annelerle tariflerinin sırlarını da paylaşacak. 

D&R Karne Festivali 17 ve 18 Haziran’da da devam edecek.

(FOTOĞRAFLI) 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!