Yazarından 'Ramazana özel' Harry Potter tavsiyesi

Güncelleme Tarihi:

Yazarından Ramazana özel Harry Potter tavsiyesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2015 01:37

Harry Potter serisinin yaratıcısı J.K. Rowling, karakterler sürekli yemek yediği için, oruçluyken 'Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı okumakta zorlandığını söyleyen genç takipçisine şaşırtıcı bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Harry Potter serisinin yaratıcısı J.K. Rowling’in Twitter ’dan takipçileriyle sık sık mesajlaştığı bilinir. Dünyaca ünlü yazar bu kez bir hayranını, attığı sempatik Ramazan mesajıyla mutlu etti. Toronto’da yaşayan 21 yaşındaki Mujtaba Alvi yazara yazdığı twit’te Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı okuduğunu ama oruçluyken serideki yemek tasvirlerini okumanın hiç kolay olmadığını söyledi. Rowling’in genç okuruna yanıtı gecikmedi.

Yazarından Ramazana özel Harry Potter tavsiyesi

Yazar, Ramazan’ı oruçlu geçiren okuruna, kahramanların pek yemek yemediği, serinin yedinci kitabı olan Harry Potters ve Ölüm Yadigârları'nı okumasını önerdi. “Hollows’u dene. O kitapta o kadar çok yemiyorlar!” yazdı. Rowling’in bahsettiği, serinin yedinci kitabında genç sihirbazlar Harry, Ron ve Hermione çoğu zaman aç kalıyor. Rowling’den twit’ine yanıt almış olan genç Potter fanı Alvi ise bu durumdan dolayı mest olmuş halde.

Haberin Devamı

Time’a konuşan Alvi, Rowling’in yanıtını aldığı gün doğumgünü olduğunu ve bu twit’in de aldığı en güzel doğumgünü hediyesi olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!