Yazar Arif’le tanışmaya az kaldı

Güncelleme Tarihi:

Yazar Arif’le tanışmaya az kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 12:09

Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrollerini paylaştığı Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku 12 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlıyor. Uzun süredir sinema filmlerinde yer almayan Erdal Beşikçioğlu, bu sefer çok farklı bir rolle romantik ve duygusal yazar Arif karakteri ile karşımıza çıkacak.

Haberin Devamı

Aşk ve kadınlarla ilgili sorulara yanıt arayan yazar Arif olarak izleyeceğimiz Beşikçioğlu, hayatına giren kadınlara bakışını Sezin Akbaşoğulları’nın canlandırdığı Müzeyyen karakteri ile yeni baştan şekillendiriyor ve aşk kavramına bambaşka bir bakış getiriyor.

Hikayesi ve senaryosu İlhami Algör’ün aynı adlı romanından esinlenilerek Çiğdem Vitrinel ve Ceyda Aşar tarafından kaleme alınan Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabın hayranları tarafından da şimdiden yakın takibe alındı. Kitaptaki ve filmin fragmanındaki Arif’in cümleleri şimdiden sosyal medyada geniş bir kitle tarafından paylaşılmaya başlandı.

Yazar Arif’le tanışmaya az kaldı

Haberin Devamı

Henüz hiçbir kitabı yayımlanmamış yazar Arif’in tam da kadınları ve aşkı anlamaya çalıştığı bir sırada Müzeyyen’e rastlamasıyla onun gizemli ve tutkulu dünyasına yaptığı yolculuğun anlatıldığı filmin başrollerinde başarılı oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları yer alırken bu iki isme Erdinç Gülener, Ege Aydan, Harun Tekin, Hare Sürel, Derya Alabora, Barış Yalçın, Esra Kızıldoğan ve İdil Yener eşlik ediyor.

Yazar Arif’le tanışmaya az kaldı

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Geriye Kalan filmiyle En İyi Yönetmen ödülünü alan Çiğdem Vitrinel’in ikinci uzun metrajlı filmi olan Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku ilk olarak izleyiciyle 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde buluşmuş ve seyircinin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Yazar Arif’le tanışmaya az kaldı

Haberin Devamı

Yapımcılığını Mars Prodüksiyon adına Marsel Kalvo’nun üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini Vedat Özdemir gerçekleştirirken, filmin özgün müziklerinde ise mor ve ötesi grubundan tanıdığımız Harun Tekin’in imzası yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!