Yaza veda denize vefa

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, kurucusu olduğu Deniz Temiz Derneği TURMEPA için Ataköy Marina’da bir davet verdi.

Haberin Devamı

Derneğin yönetim kurulu başkanı Tezcan Yaramancı’nın ev sahipliği yaptığı “Yaza Veda, Denize Vefa” adlı davete iş ve sanat dünyasının deniz tutkunu ünlü isimleri katıldı. Rahmi Koç, derneğe destek ve sponsor olan kişilerle firmalara plaket verdi. Gecede bir konuşma yapan Yaramancı da “Ulusal önceliğimiz, kıyı ve denizlerimizin korunması, bir sonraki nesillere aktarılması olmalı” dedi.

Kışlık eğlence başladı

Erol-Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu, yaz başında Akaretler’de açılan Limoncello, kış sezonunu önceki akşam açtı. İşletmeciliğini Mehmet Davran’ın yaptığı mekânın açılış partisine Süreyya Yalçın-Tugay Gökkaya, Sinem Yıldırım-Musa Aytun ve Neslişah Alkoçlar da katıldı.

Vedat Milor’la yemek ve şarap serüveni

Büyülübağ Şarapları, yemek yemeyi sanat olarak gören Vedat Milor’la beş şaraplık bir seri hazırladı. Geçtiğimiz gün Milor’la Ulus’taki Sunset Grill&Bar’da bir araya geldik, “Büyülübağ Vedat Milor Serisi” eşliğinde, yemek-şarap eşleştirme önerileriyle hazırlanan lezzetlerin tadına baktık. Şarap serisi, davete katılan herkesten tam not aldı.

Haberin Devamı

Bu gece 360istanbul’da 

Beyoğlu’ndaki 360istanbul, ünlü DJ’leri ağırlamaya devam ediyor. Mekânda bu gece de Türkiye’de elektronik müziğin gelişmesinde büyük rol oynayan DJ BeeGee performans sergileyecek. Ünlü DJ, çalacağı müziklerle kulakların pasını silecek!

Şampanyalı brunch

Şehrin yeni bombası sloganıyla hizmete giren Emirgan’daki La Boom, cumartesi günleri “şampanya brunch’larına” ev sahipliği yapıyor. Bugünkü etkinliğe 14.00-19.00 saatleri arasında DJ Cem Nadiran’ın çalacağı müzikler eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları