Yaz spor okullarına 11 bin kişi katıldı

Güncelleme Tarihi:

Yaz spor okullarına 11 bin kişi katıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2017 11:10

Yaz spor okullarına 11 bin kişi katıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nin çocuk ve gençlerin yaz tatillerini sporla iç içe geçirmesi amacıyla başlatılan yaz spor okullarına bu yıl, 11 bin kişi katıldı. Yaz Spor Okulları'nda en çok yüzme, pilates ve zumba branşları tercih edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yaz ve kış olmak üzere yıl boyu Denizlililer'e ücretsiz olarak sunduğu yaz spor okulları tüm hızıyla sürüyor. Çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yaz spor okulları kapsamında atletizm, badminton, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba  gibi branşlarda eğitim veriliyor. Bu yıl 11 bin kişi katıldığı Yaz Spor Okulları'nda, en çok yüzme, pilates ve zumba branşları tercih ediliyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, sağlıklı bir yaşam için sporun büyük önem taşıdığını söyledi. Sadece çocukların değil gençlerin ve yetişkinlerin de yararlanabileceği birçok branşta ücretsiz spor kursu hizmeti verdiklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Spor aslında hayatın ta kendisidir. Yenilmek de vardır, galibiyet de vardır. Spor disiplin, ekip ruhu, sağlık ve mutluluk demektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak insanımızın daha sağlıklı ve mutlu olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam edeceğiz. Herkes istediği her alanda spor yapsın diye yatırımlarımız sürecek" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!