Yaz spor okulları için kayıtlar başladı

Güncelleme Tarihi:

Yaz spor okulları için kayıtlar başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 10:54

Yaz spor okulları için kayıtlar başladı

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- OKULLARIN tatil olmasının ardından belediyelerin ücretsiz olarak düzenlediği yaz spor okullarına start veriliyor. Kahramankazan Belediyesi'nde 7-15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 8 farklı branştan oluşan ve Ramazan Bayramı sonrasında başlayacak yaz spor okulları için kayıtlar başladı.
Kahramankazan Belediyesi'nce düzenlenen yaz spor okullarında 7-15 yaş aralığındaki çocuklar önceden hazırlanan programlar dahilinde oluşturulan 8 farklı branştaki kurslara katılacak. Çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunacak olan branşlar futbol, voleybol, basketbol, bocce, karate, güreş, halter ve masa tenisinden oluşuyor. Alanında uzman eğitmenlerin eşliğinde gerçekleştirilecek kurslarda çocuklar kişisel gelişimlerine katkıda bulunurken, eğlenceli dakikalar da geçirecek. Ramazan Bayramı sonrasında ücretsiz verilecek kurslara yüzlerce çocuk kayıt yaptırdı. Yaz okulu kurslarına başvurmak isteyen çocuklar ve velilerin Kahramankazan Belediyesi'ne başvurmaları istendi.
Belediye Başkanı Lokman Ertürk, her yıl düzenledikleri yaz spor okullarına ilçede yaşayan çocukların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Kurslarımızla çocuklarımızın hem bedensel, hem zihinsel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımızın teminatı. Her şey yavrularımız için" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!