Yaz okuluna başvurular başladı

Güncelleme Tarihi:

Yaz okuluna başvurular başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 13:59

Yaz okuluna başvurular başladı

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği yaz okuluna başvurular başladı. Belediyeyr ait 5 ayrı merkezde yapılacak yaz okuluna öğrencilerin bu yıl da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

8-14 yaş grubu öğrencilerin yararlanacağı ve Ortahisar İlçe Müftülüğü ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün de destek verdiği yaz okulu için kayıtlar 12 Haziran’da sona erecek. 16 branşta eğitim verilecek yaz okulu 5 Eylül tarihinde sona erecek. Yaz okuluna katılan öğrencilerin tümüne çeşitli eğitim materyalleri verilecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaz okuluna katılmak isteyen öğrenciler nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte velilerinin nezaretinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi ve yaz okulu uygulamalarının yürütüleceği TRAMEK, Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezi, Kent Konağı Kurs Merkezi, Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi ile Erdoğdu Gençlik Merkezleri’nde kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Yaz Okulu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çocukların en iyi şekilde yetişmelerine katkıda bulunmak için  düzenlenecek yaz okulunun geçen yıl olduğu gibi yoğun ilgi göreceğine inandıklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Beş ayrı merkezde düzenleyeceğimiz yaz okulu ile çocuklarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmayı ve özgüvenlerini artırarak kişisel gelişimlerini desteklemeyi hedefledik. Sosyal belediyeciliğin gereklerinden biri olarak açtığımız yaz kurslarına 8-14 yaş grubu öğrencilerin ilgi göstereceğine inanıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!