Yaz kampına katılan öğrenciler Kocamaz'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Yaz kampına katılan öğrenciler Kocamazı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 18:06

Yaz kampına katılan öğrenciler Kocamaz'ı ziyaret etti

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - TARSUS Ülkü Ocakları’nca düzenlenen 'Ülkü Çiçekleri Yaz Eğitim Kampı'na katılan öğrenciler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret etti.
Gençlerin yaz kamplarını iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten Kocamaz, öğrencilere öğütler vererek, "Okuyarak, araştırarak, bilgi ve birikimleriniz artırarak kendilerini donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlaması gerekiyor. Bu tür etkinliklerle aslında gençlere güzel imkânlar da sunuluyor. Gençler özgüvenle yetişiyor. Kendilerini ifade etme konusunda geçmişte bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamıyor. Özelikle de Ülkü Ocaklarımızda gençler önce dünyaya gelmenin anlamını sonrada Türk milletinin bir ferdi olmanın kendilerine yüklediği sorumluluğu anlayarak kendilerini geleceğe hazırlamaları gerekiyor" dedi.
Kocamaz öğrencilere içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta hediye ederken, kampta; okçuluk, yüzme, ebru, İngilizce, Almanca, satranç, halk oyunları, model uçak, ilmihal ve Türk tarihi derslerinin verildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!