Yaylaya tenis kortu

Güncelleme Tarihi:

Yaylaya tenis kortu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 10:56

Yaylaya tenis kortu

Haberin Devamı

MERSİN’in Erdemli İlçe merkezine 35 kilometre uzaklıktaki, kışın 2 bin, yazın ise yaklaşık 20 bin kişinin yaşadığı Avgadı Yaylası’na belediye tarafından tenis kortu yaptırılıyor.
Erdemli Belediyesi ekipleri Kösereli Mahallesi’ne meydan yaparken, Aydınlar (Avgadı) Mahallesine yapılacak olan tenis kortu için alan belirleme çalışmalarına başladı. Ekiplerle birlikte alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Bu proje tamamlandıktan sonra Kösereli sakinleri çocuk oyun grubu, fitness aletleri, basketbol sahası, kamelya ve oturma gruplarının yer aldığı bir meydana sahip olacak. Kaliteli ve nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda Avgadı Mahallemi'zde de tenis kortu için yer belirleme çalışmaları yapıyoruz. Belediye olarak sporun gelişmesi adına üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapıyoruz. Vatandaşlarımız için hizmet etmekten büyük haz alıyoruz" dedi.
Yapılan bu projenin hayata geçmesinin yayla turizmi açısından önemli bir yere sahip olan Avgadı mahallesi için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Tollu, "Tenis sporu zenginlerin yaptığı bir spor olarak bilinir. Biz bunu kırdık. Erdemli merkezde yaptığımız tenis kortlarımızda çocuklarımıza ücretsiz kurslar veriyoruz. Herkes tenis oynayabiliyor. Neden yaylalarımızda da tenis olmasın dedik ve bu anlamda Avgadı'da yaşayan vatandaşlarımız için buraya Tenis kortu yapmaya karar verdik. Önceliğimiz eşit hizmet, farklı hizmet" diye konuştu.

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)

FOTOĞAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!