Yaylalarda yol ve altyapı atağı

Güncelleme Tarihi:

Yaylalarda yol ve altyapı atağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 15:44

Yaylalarda yol ve altyapı atağı

Haberin Devamı

MERSİN’in merkez Toroslar İlçe Belediyesi, rkırsal mahallelerde hizmet atağı başlattı. 
Özellikle yayla turizminin yoğun olduğu Gözne, Soğucak, Ayvagediği, Bekiralanı, Değirmendere, Kaşlı, Kepirli, Arpaçsakarlar, Çopurlu, Musalı, Karaisalı, Resul, Yeniköy, Güzelyayla, Çağlarca ve Kavaklıpınar'ına ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol çalışmaları başlatıldı. Gözne ve Yeniköy mahallelerindeki futbol sahalarında zemin düzenleme, Musalı Mahallesi’nde yeni futbol sahası  yapımı gerçekleştirildi. 
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilçe genelindeki tüm mahallelerin eşit hizmet almasını önemsediklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı:
"Mahalle statüsüne kavuşan 32 köy ve 5 belde ile mahalle sayımız 67 oldu. Tüm mahallelerimizin istek ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Doğal güzellikleri ve yaylalarıyla yaz aylarında nüfusu daha da artan Toroslar’a layık olduğu hizmet sunmak için hizmet atağımıza devam ediyoruz. Daha önce köy ve belde olan ve şu an mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizde bu yıl da ciddi anlamda çalışmalar yapıyoruz. Amacımız, İlçemizin her noktasına kaliteli ve modern hizmet götürmektir."

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!