Yay burcunun parayla ilişkisi

Yay burcu insanları, mali alanda çok iyimserdir.

Haberin Devamı

Varsa harcar, yoksa oturur. Her şeyi büyük boyutlarda düşünen Yay burcu, büyük yatırımlar yapmayı, geniş ölçekli meblağlarla oynamayı sever. Dolayısıyla riskleri de büyür. Tehlike son aşamasına gelip, kapıya dayanıncaya kadar ne iyimserliğinden ne de umudundan bir nebze kaybeden Yay, gerçekle yüz yüze geldiğinde şoke olur.

“ınsanın yaptığı en iyi yatırım, kendine olanıdır” felsefesine çok yatkın olan Yay, kendini ilerletmek, donanımını geliştirmek için hiçbir harcamadan kaçınmaz. ıleri yaşlarda bile fırsatını yakalarsa, para kazanmayı bir yana bırakarak eğitime başlayabilir.

Parayı hayatı tanımak, kendini geliştirmek, eğlenmek için bir araç olarak gören Yay, gerek biriktirmekte gerekse zor günler için yatırım yapmakta çok zorlanır.
Aslında her şartta hayata adapte olabildiği ve mutluluğu elde etmekte diğer burçlara göre daha becerikli ve şanslı olduğu için, para Yay’ın hayatında öncelikli bir gereksinim değildir. Minimum şartlarda bile keyif yapacak, zevk alacak imkanları yaratmak, Yay için sıradan bir iştir.

Yazarın Tüm Yazıları