Yay burcunun diğer burçlarla ilişkileri

Araştırmayı, macerayı ve bağımsızlığı seven bu ikili, ilişkileri boyunca çok eğlenir.

Haberin Devamı

Yay ve Yay ilişkisinde, iki taraf da fazla talepkâr olmadığı için, sözlerin verilmesi ya da yerine getirilmesi gibi şartlar yoktur.

Heyecan arayışı ve değişiklik ihtiyacı, iki tarafın da farklı yönlere kanalize olmasına ve ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Her ne kadar iki taraf da açıksözlülüğü savunsa da, karşılıklı kırıcı davranışlar da kaçınılmaz olacaktır.

Yay ve Yay ilişkisindeki en büyük sorun, yaşamın gereksinimleri karşısında her iki tarafın da hazırlıksız oluşudur. Gününü gün etmeyi seven bu ikili, sorumlulukları minimize ettikleri için, karşılaştıkları problemlerde de birbirlerini suçlayarak, anlaşmazlıklar yaşayabilir. Aslında bir denge ve sistem yaratılabildiği takdirde, uzun zaman devam edebilecek bir ilişkidir.

Yay ve Yay ilişkisinde cinsellik temel konulardan birisi değildir. Ateş elementinin yarattığı sıcaklık ile bir çekim yaşanacağı muhakkaktır. Ama çifte standartlara yatkın oldukları için, eşlerinden sadakat beklerken, diğer yandan kendileri her türlü macerayı da yaşamaya eğilimlindedirler. 

Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...

Yazarın Tüm Yazıları