Yay burcunun diğer burçlarla ilişkileri

YAY VE TERAZİ
Çok iyi anlaşacak, birbirlerini canlandırarak, besleyecek bir çifttir Terazi-Yay ikilisi. Ancak Yay’ın özgürlük merakı, aşkı ve eş sahibi olmayı seven Terazi’yi zaman zaman rahatsız edebilir.
Her iki tarafın da entelektüel yaşama verdiği önem, önlerinde yeni ufukların açılarak, gelişmelerine ve giderek özgür birer ruh olmalarına yardım eder.
Terazi kimi zaman aşk yaşamında beklediği komplimanları, nezaketi ve zarafeti Yay’da bulamamasından şikayetçi olabilir ama yine de oldukça tatmin edici bir ilişkidir.
Entelektüel paylaşımların ön plana geçtiği bir birliktelik olan Yay-Terazi ilişkisi, kişisel gelişime hizmet eder. Yay’ın farklı kültürlere merakı, Terazi’nin de uyumu sayesinde hayata geçirilebilir. Ancak Yay’ın direkt yaklaşımlara olan yatkınlığı, diplomat Terazi’nin küçük şaşkınlıklar yaşamasına da neden olabilir.
Aynı direkt ve açık yaklaşımlar, cinsel yaşamda da zaman zaman yaşanan problemlerin kaynağı haline gelebilir. Fakat Ateş elementinden Yay ile Hava elementinden Terazi, fiziksel olarak da birbirlerini beslemenin ve doyurmanın yollarını bulabilir.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...
Yazarın Tüm Yazıları