Yay burcunun diğer burçlarla ilişkileri

YAY VE ASLAN
Her ikisi de Ateş elementinden olan Yay ve Aslan, çok iyi anlaşır. Yaşamı bir sahne oyunuymuş gibi algılayan ikilinin, beraberce maceradan maceraya koşması işten bile değildir.
Her iki tarafın da açıklık ve samimiyetten yana olması, ilişkinin pek çok zaman rahat yürümesine neden olur. Ancak bu ikilinin özgürlüğe düşkünlüğü ve kolayca bağlanamaması, ilişkinin yıllarca sürüncemede kalmasına ve sonuçlamamasına yol açabilir.
Zodyak’ta son derece uyumlu bir etkileşim içinde bulunan Aslan ve Yay ikilisi, her türlü bağlantılarında mükemmel bir örnek olarak kendilerini ortaya koyar. Sıcaklık, sevecenlik, dürüstlük ve açık yüreklilik bu ilişkinin temel taşlarını oluşturan kavramlardır.
Zaman zaman Yay’ın özgürlük ihtiyacının yoğunluğu, sadakate önem veren Aslan’ı zorlasa da, yine de ortak yolun kolayca bulunması kaçınılmazdır.
Ateş’in sıcaklığını yansıtan bu ikili, cinsel yaşamda da birbirlerini tetikler. Yay için cinsellik sıradan bir macera gibi algılanmasına rağmen, kolay adaptasyon yeteneğiyle Aslan’ın aktivitesine hemen ayak uydurur. Yeniliklere açık Yay, Aslan’ı da kendisiyle beraber farklı tecrübelere taşıyacaktır.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...
Yazarın Tüm Yazıları