Yay burcunun diğer burçlarla ilişkileri

Bu ikili birbirini çok heyecanlandırsa da, aynı oranda öfkelendirebilir.

Haberin Devamı

Kimi zaman talepkâr davranabilen Boğa, kural tanımayan Yay’ı sinirlendirir. Yay’ın meraklı ve yenilik arayan ihtiyaçlarını tatmin etmek istemesi, Boğa için kolay kabul edilebilir bir durum değildir.
Diğer yandan evine çok bağımlı olan Boğa’nın, Yay gibi hareketli olmasını beklemek de olanaksızdır. Her şeye rağmen, heyecanlı ve kolayca unutulmayacak bir ilişki olabilir.
Yay’ın genişleme prensibini sembolize eden Jüpiter etkisindeki davranış biçimi, Boğa için kolay anlaşılır değildir. Boğa, ayaklarını yerden kesmemek için elinden geleni yaparken, Yay ise hareket halinde olmak için maksimum çaba harcar ve her fırsatı kullanır.
Gerçekçiliğe dayalı bir kötümserliği olan Boğa’nın yanında Yay, hayatı toz pembe görmeye ve her şeye sarsılmaz bir güvenle itimat etmeye yatkındır.
Ateş elementinden olan Yay sıcakkanlı bir insan olmasına rağmen, bir Boğa kadar cinsel yaşama odaklanmaz. Dolayısıyla bu alanda da bazı problemlerin yaşanması söz konusudur. Mental uyaranlara açık olan Yay, cinsel yaşamında düşünsel boyutta da uyarılmak ihtiyacındadır. Boğa’nın ise bu gereksinimi anlaması oldukça zordur.
? Diğer burçlarla devam edeceğiz...

Yazarın Tüm Yazıları