Yavuz Erence: Hepimizi şok etti

Güncelleme Tarihi:

Yavuz Erence: Hepimizi şok etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2011 11:26

Spor Toto 2. Lig takımlarından Konya Torku Şekerspor'un 24 yaşındaki genç kalecisi Gürsel Yaprakcı'nın silahlı kavgada öldürülmesi, 2005 yılından bu yana formasını giydiği kulübünü yasa boğdu.

Kulüp başkanı Yavuz Erence, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak çok üzücü bir olayla karşı karşıya olduklarını söyledi.

Genç ve başarılı bir kaleciyi bu şekilde kaybetmenin kendilerini fazlasıyla üzdüğünü ifade eden Erence, “Gürsel'in genç yaşta, bu şekilde hayatını kaybetmesi hepimizi şok etti. Takım arkadaşları, teknik kadro ve bizler şoktayız. Gürsel, arkadaşları tarafından çok sevilen, melek gibi bir çocuktu” dedi.

Genç kalecinin son 2 yıldır ilk 11'de sürekli kendine yer bulduğunu ve başarılı bir grafik çizdiğini dile getiren Erence, “Genç kalecimize resmi teklifte bulunan Ankaragücü ile transfer görüşmelerimiz sürüyordu. Dün kulübümüzle olan sözleşmesi ve maalesef her şey sona erdi. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edebilecek genç bir yeteneği kaybettik” diye konuştu.

1999 yılında Konya Demirspor'da futbola başlayan Yaprakcı, 2005 yılında profesyonelliğe adım atarak Konya Torku Şekerspor'a transfer oldu. Yaprakcı, son olarak 16 Mayıs 2011'de Spor Toto 2. Lig play off müsabakalarında Sakaryaspor'a karşı takımının formasını giydi.

Bu arada, Merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Gıda Toptancılar Çarşısı'nda dün yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden Konya Torku Şekerspor'un kalecisi Gürsel Yaprakcı ve Ahmet Marancı'yla birlikte olduğu belirtilen Resul Kiraz'ın da silahla yaralandığı ve Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü bildirildi. Kiraz'ın olay yerinden kaçtığı için yaralandığının sonradan ortaya çıktığı öğrenildi.
Olayda, şüpheliler Selahattin Ç, oğulları Sadık Ç. ve Cannur Ç. yaralanmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!