Yavrular da yüksek uçuyor

Güncelleme Tarihi:

Yavrular da yüksek uçuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 21:59

A takımı şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ın altyapısı da gelecek için umut veriyor. Şenol Güneş’in hazırlık maçlarında oynattığı Hamza, Sezer ve Sedat sınıfı geçti. Siyah beyazlı gençler, milli takım seçicilerinden de şans bekliyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ altyapısı gelecek için umut veriyor. Milli maçlar nedeniyle verilen arada yapılan iki hazırlık maçında forma giyen Hamza Küçükköylü, Sedat Şahintürk ve Sezer Yıldırım, performanslarıyla Şenol Güneş’in büyük beğenisini kazandı. Çaykur Rize’ye şık bir gol atan Hamza, Beylerbeyi’ne de iki gol attı. Sedat da, Rize filelerini havalandırdı. Teknik heyet, Hamza için “A takım oyuncusu gibi. Sedat ve Sezer de beklentileri aştı” yorumunu yaptı. Ama siyah beyazlıların altyapısı, milli takımlardan gereken ilgiyi görmüyor.

MİLLİ TAKIMLARDAN İLGİ BEKLİYORLAR

U17 ve U19 milli takımları, Avrupa Şampiyonası’na gitme hakkını kaybederken, U21 ise, Slovakya’ya 5-0 yenildi. Yine de oyuncu havuzu pek değişmiyor. Bu üç kategoride de Beşiktaş’tan tek oyuncu çağrılmadı.

Haberin Devamı

Oysa U19 takımı, geçen günlerde sona eren 54. Uluslararası U19 Champions Trophy’de final oynadı. Siyah beyazlılar, geçen yılsa yarı final oynamıştı. Yavru Kartallar, milli seçicilerden de alaka bekliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!