Yattara'da sorun kalmadı

Güncelleme Tarihi:

Yattarada sorun kalmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2007 13:18

Bordo-mavili takımdan parasını alamadığı gerekçesi ile FIFA'ya başvurduğu belirtilen Yattara'yla görüşen Trabzonspor yönetimi, tüm sorunları halletti.

Haberin Devamı

YATTARA'YA MİLLİ DAVET GELMESİ BEKLENİYOR

Trabzonspor, Gineli futbolcusu İbrahima Yattara ile FIFA'lık olan maddi sorunlarını halletti. Bordo-mavili yöneticilerin menajeri aracılığı ile iletişim kurduğu Yattara'nın, ülkesinde bulunduğu ve Gineli Milli takımından kendisine resmi bir yazı gelmesini beklediği belirtildi.

Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Yattara ile menajeri aracılığı ile yaptıkları görüşmelerde tüm sorunları aştıklarını belirterek, "Kendisi şu anda ülkesinde ve Milli takımdan resmi bir davet yazısı gelmesini bekliyor. Bu yazı kendisine geldiği taktirde Milli takıma gidecek, gelmediği taktirde ise Trabzon'a dönecek. Şu anda bize Jabi için davet geldi. Yattara için henüz resmi olarak bir yazı gelmedi ancak Gineli yetkililer telefonla Yattara'yı da çağıracaklarını belirttiler. Bizde resmi yazının gelmesi durumunda futbolcumuzun, Milli takım kampına gitmesine izin vereceğiz. Şu anda futbolcumuzla ilgili her hangi bir sorunumuz yok. Kendisiyle her gün düzenli olarak görüşüyoruz" dedi.

Yattara'nın menajeri Adnan Demir ise, Yattara'nın FIFA'ya başvurduğunu doğrulayarak, "Şu anda ülkesinde. Ancak bütün alacakları hesabına yatırıldığı için her hangi bir sorun kalmadı. Milli takıma çağrılma ihtimali yüksek. Milli takımla yapacağı kamptan sonra Trabzon'a döneceğini düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu ise, Yattara'nın ve diğer yabancıların paralarını alamadıkları gerekçesi ile, "Bedelsiz gidecekleri" yönünde çıkan dedikoduların art niyet taşıdığını söyledi.

Sayitoğlu, Türkiye'de futbolculara maddi vecibelerini en iyi şekilde yerine getiren kulüpler arasında yer aldıklarını belirterek, "Bu tür kafa karıştırıcı söylemler Trabzonspor'a zarar veriyor. Kaçan oyuncu haklı muamelesi yapılmasın. Her fırsatta Trabzon'u ve Trabzonspor'u sevdiğini söyleyen Yattara'nın kaçacağını söylemek art niyetten başka bir şey değildir. Biz yükümlülüklerimizi en iyi şekilde yerine getiriyoruz" diye konuştu.

BATUROĞLU: "GÖRÜŞMELERE BUGÜN RESMEN BAŞLIYORUM"

Haberin Devamı

Brezilya'da bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, transfer görüşmelerine bugün itibari ile başlayacağını söyledi.

Baturoğlu, kulübün çıkarları doğrultusunda görüşme yapacağını belirterek, "Fernandao ve Alex'in kulübü olan İnternacional ile parasal konularda görüşmelerimiz olacak. Bu transferleri en kısa zamanda sonlandırıp, Trabzonspor camiasına müjdeli haberler vermek istiyorum" dedi.

Bu arada Trabzonspor'un resmen talip olduğu Karşıyaka'nın genç kalecisi Onur Recep Kıvrak'a Fenerbahçe kulübünün de talip olması, Trabzonspor'da moralleri bozdu. Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda genç file bekçisini kadrosuna katmak isteyen bordo - mavili takımda bizzat başkan Nuri Albayrak'ın bu transferle ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DA NEŞELİ İDMAN

Trabzonspor, 6 Ocak'ta Kırıkkalespor ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile sürdürdü. İstanbul'da bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal'ın katılmadığı çalışmayı, yardımcı antrenör Kemal Özdeş yönetti. Antrenmana ülkesinde bulunan Jabi ve Yattara ile hafif sakatlığı bulunan Serkan, sağ kasığında gerilme oluşan Tolga Seyhan ve kasıklarında iltihap oluşan Musa katılmadı.

Antrenmanda düz koşunun ardından istasyon çalışması gerçekleştirdi. İdmanın son bölümünde ise iki gruba ayrılarak dar alanda çift kale maç yapan Hüseyin ve Gökdeniz'in takımları berabere kalınca, Özdeş sonucu penaltı atışları ile belirleme kararı aldı. Gökdeniz'in takımı penaltı atışları sonucunda Hüseyin'in takımını bir farkla yenerek büyük sevinç yaşadı. Kaybeden takım 45 dakika, kazanan takım ise 15 dakikalık koşu yaptı. Bu arada idmana ismi gönderilecekler listesinde yer alan Brezilyalı file bekçisi Jefferson ve Ömer Rıza'da katıldı.

Haberin Devamı

UFUKHAN GAZİANTEP BELEDİYESPOR'DA

Trabzonspor'un genç futbolcularından Ufukhan Bayraktar, TFF 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a bir yıllığına kiralandı. Genç futbolcunun kendi isteği üzerine Gaziantep'e gönderildiği belirtilirken, bordo - mavili takımda genç futbolcular Ufuk ve Yusuf'un da istemeleri durumunda başka takımlara kiralık olarak gönderilebilecekleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!