Yatırımlara inceleme

Güncelleme Tarihi:

Yatırımlara inceleme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 00:00

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, şantiyeleri gezip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Karapürçek’te yapılan Semt Stadı, Doğantepe Parkı ve Kurban Bayramı’nda Altındağlıların hizmetine girmesi planlanan Kurban Kesim Alanı şantiyelerini gezip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Altındağ Belediyesi olarak kaynakları verimli kullandıklarını ve bütçenin yarısını yatırıma harcadıklarını belirten Tiryaki, “Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek. Şu anda 30 civarında şantiyemiz var. Bunların çoğunu 2012 yılı içinde bitirmiş olacağız” dedi. Doğantepe Parkı’nın inşaatını gezen Tiryaki, parkın 40 dönüm büyüklüğünde olduğunu ve engellilerin de faydalanacağı şekilde tasarlandığını belirtti.

Semt Stadı gelecek ay

Daha sonra Altındağ Semt Stadı’nı gezen Başkan Tiryaki, buradaki çalışmaların tamamlandığını ve stadın ekim ayında açılışının yapılacağını belirtti. Tiryaki’nin son durağı Kurban Kesim Alanı oldu. Ankara’nın en büyük ve en modern Kurban Kesim Alanı’nı inşa ettiklerini belirten Tiryaki, tesisi Kurban Bayramı’na yetiştirmek için özveri ile çalıştıklarını aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!