Yataktaki iz evliliği yıktı

Güncelleme Tarihi:

Yataktaki iz evliliği yıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2000 00:00

Haberin Devamı

ABD'de bir kadın, zengin ve yaşlı kocasının kendisine ihanet ettiği iddiasıyla dava açtı. Kadının ihanet kanıtı ise, yataktaki lekeden elde edilen yabancı bir DNA.

Çiftlik evinde ihanet

57 yaşındaki Nanette Sexton’ın, 7 yıllık kocasının bir başka kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla açtığı dava 30 Nisan'da başlayacak. Nanette Sexton, kocası Bailey'in dördüncü karısı olduğunu belirtti ve şu iddialarda bulundu: ‘‘Kocam bana ihanet etti. İhanet Vermont'taki çiftlik evinde meydana geldi. Çarşaflardaki lekelerden şüphelendim ve DNA testi yaptırdım.’’

Yoksa eski eşi mi

Test sonucuna göre çarşafta iki kişiye ait DNA izleri bulundu. Bunlardan biri 74 yaşındaki koca Richard Bailey'e ait. Ancak diğeri başkasının. Boşanmak isteyen kadın, diğer DNA örneğinin kocasının üçüncü karısına ait olduğunu iddia etti. Bailey'nin avukatları ise yaşlı adamın Alzheimer hastası, bu davanın da bir para tuzağı olduğunu söylediler.

İlginç tesadüf

ABD'nin en eski şirketlerinden Massachusetts Finans’ın eski yöneticisi Bailey ile Sexton 1993'te evlendi. Boşanmaları halinde Bailey 11.1 milyon dolar, Sexton ise 2.7 milyon dolar tazminat ödemede anlaştı. 7 ay önce anlaşmada değişiklik yapıldı ve Sexton'ın zina ve terk edilme yüzünden dava açması halinde kocasından yılda 180 bin dolar alması eklendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!