Yatağından Kalaşnikof çıkan felçli çete üyesi: Anamdan çok seviyorum

Güncelleme Tarihi:

Yatağından Kalaşnikof çıkan felçli çete üyesi: Anamdan çok seviyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 13:32

ADANA'da polisin düzenlediği çete operasyonunda, silahlı suç örgütü üyeliğinden gözaltına alınan 12 kişi adliyeye sevk edildi. Yatağından Kalaşnikof tüfek çıkan engelli şüpheli Haşim Acar, "Uzun namlulu silaha aşığım, anamdan daha çok seviyorum" dedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, geçen salı günü şehrin farklı bölgelerindeki eğlence yerleri ile fırınlar üzerinde baskı kurup, haraç aldığı ileri sürülen silahlı suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

Eş zamanlı olarak 18 ayrı adrese giren ekipler, çete elebaşı olduğu iddia edilen Ahmet Yıldız'ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheliyi gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda çelik yelek, özel yapım balta, çok sayıda pompalı tüfek, tabanca ve bu silahlara ait mermiler ile girdiği çatışmada yaralanıp belden aşağısı kısmen felç kalan Haşim Acar'ın yatağında Kalaşnikof marka otomatik tüfek ele geçirildi.

Yatağından Kalaşnikof çıkan felçli çete üyesi: Anamdan çok seviyorum

Polisin yaklaşık bir yıldan beri takip ettiği şüphelilerin, değişik tarihlerde 24 ayrı işyeri kurşunlama, silahla yaralama, zorla senet alma ve haraç isteme suçlarına karıştığı belirlendi. Şüphelilerin 4'ü Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

'ANAMDAN ÇOK SEVİYORUM'

Suçlamayı kabul etmeyen çete elebaşı şüphelisi Ahmet Yıldız, "Devlet bize komplo kurdu. Gerçek er geç ortaya çıkacak" derken, yatağında Kalaşnikof ele geçirilen süpheli Haşim Acar, sağlık kontrolüne koltuk değnekleriyle geldi.

Gazetecilere yatağından çıkan Kalaşnikofu annesinden daha çok sevdiğini söyleyen Acar şöyle dedi:

"Aşığım, anamdan daha çok seviyorum. Yola çıksam beni yolda bırakmıyor. Çocukluğumdan beri uzun namluları seviyorum. Kurban olayım. Devletim sağ olsun, bize güzellik yapıyor.

"Sağlık kontrolünden geçirilen 12 şüpheli, çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak, örgüt yönetmek, örgüt üyeliği, işyeri kurşunlama, silahla adam yaralama ve hürriyeti tehdit suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!