Yaşlılara ikinci sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Yaşlılara ikinci sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 12:35

Yaşlılara ikinci sürpriz

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde Başkan Mustafa Gül'ün Yaşlılar Haftası ziyaretinde birlikte fotoğraf çektirdiği yaşlılara bu fotoğraflar tablo haline getirilerek hediye edildi.

Kemer Belediyesi tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, ilçede yaşayan 65 üstü vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, pasta kesti. Bir süre önce gerçekleşen bu ziyaretlerde çekilen fotoğraflar ise tablo haline getirilerek ziyaret edilen evlerin sakinlerine hediye edildi.

Köşesinde bir saat bulunan büyük boy tablolar Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Tamer Mutlu ve ekibi tarafından yaşlıların adreslerine götürüldü. Arife Kara, Cemile Çabuk ve Hüseyin Yılmaz'a fotoğraflarını teslim eden Kemal Yüksel ve beraberindeki ekip, şehit babası Hüseyin Yılmaz'a bir de Türk bayrağı hediye etti.

Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Büyüklerimizin gözlerindeki bu mutluluğu görünce biz de çok mutlu oluyoruz. Yaşlılar Haftası dolayısıyla büyüklerimizi ziyaret ederek onlarla birlikte pasta kesmiştik ama bir de bu anları ölümsüzleştirmek istedik. Ziyaret ettiğimiz evlerde çektirdiğimiz anı fotoğraflarını birer tablo haline getirerek onlara hediye ettik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!