Yaşlıevinde çilek üretiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Yaşlıevinde çilek üretiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 12:29

Yaşlıevinde çilek üretiyorlar

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - FENER Yaşlıevi (Gönül Bahçesi) üyeleri, kendilerine hobi bahçesi oluşturdu. Gönül Bahçesi üyelerinin kendi elleriyle diktiği çilekler meyve vermeye başladı

Dans, teknoloji, zeka oyunları ve hobi kurslarının yanı sıra, koro çalışmaları ile 60 yaş ve üstü vatandaşlara hizmet veren Muratpaşa Belediyesi Yaşlıevleri (Gönül Bahçesi), üyelerin zamanlarını kaliteli geçirmesi için özel hobi alanları oluşturuyor. Fener Yaşlıevi üyeleri, tesisin bahçesinde kendilerine hobi bahçesi oluşturdu.

Fener Yaşlıevi'nin 15 üyesi ortak karar alarak başlattıkları uygulama ile tesisin bahçesine çiçek fidelerinin yanı sıra çilek, domates, biber ve balkabağı dikti. Her gün sırayla fidelerin bakımını yapıp sulayan Fener Yaşlıevi'nin 15 üyesinin diktiği çilekler meyve vermeye başladı.

Yaşlıevinin 15 üyesi, yoğun kent yaşamı içinde doğayla buluşulan bir çalışmaya imza atmak istediklerini belirterek, “Bizler için aynı zamanda fiziksel aktivite oluyor. Ama en önemlisi, dikimi ve bakımı ile yani herşeyiyle küçük çaplı da olsa üretimde bulunuyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!