Yaşlı evinde yılbaşı kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Yaşlı evinde yılbaşı kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 11:44

Yaşlı evinde yılbaşı kutlaması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi Fener Yaşlı Evi'nde, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın katılımıyla yeni yıl partisi düzenlendi.
Muratpaşa Belediyesi'nin Fener Mahallesi'nde bulunan Yaşlı Evi'nin emekli kent sakinleri yeni yılı erken karşıladı. Kendilerinin verdiği isimle 'Gönül Bahçesi'nin bahçesinde gerçekleşen yeni yıl kutlamasına Belediye Başkanı Ümit Uysal ve eşi Ümran Uysal da katıldı. Fener Yaşlı Evi'nde kutlamalar Yaşlı Evi Türk Sanat Müziği Korosu'nun dinletisiyle başladı. Koro, seslendirdiği parçalar, kanun ve cümbüş sololarıyla keyifli bir dinleti sundu.
Dinletinin ardından Başkan Uysal, yaptığı konuşmada, Muratpaşa'da sadece ve sadece insan temeli üzerine bir kamu yönetimi anlayışını yaşama geçirmek için mücade ettiklerini söyledi. Başkan Uysal, şunları söyledi:
"Bunun için gece gündüz mücadele ediyoruz. Karşımıza çıkan bütün engellerle mücadele ediyoruz. İnsanlar arasında sevgiyi, saygıyı arttırmak, fiziki mekanlarımızı uluslararası standartlara yükseltmek, Türkiye ve hatta dünyaya yayabileceğimiz kültürel, ahlaki ve sosyolojik bir tablo oluşturabilmek için mücadele ediyoruz. Bu kadar kutuplaşmanın, sevgisizliğin olduğu bir ortamda bu bahçeden biz sevgiyi, saygıyı haykırıyoruz. Eşit hukuku, insan olmanın onurunu, kardeşliği, şeffaf kamu yönetimini haykırıyoruz. Bizim değerlerimizin hakim olduğu nice yıllar dilerim."
Başkan Uysal'ın konuşmasının ardından Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi'nin 'dünya şampiyonu' dansçıları sahneye çıktı. Şampiyonlar, Başkan Uysal ve eşi Ümran Uysal'ı da dansa kaldırdı. Erken yılbaşı kutlaması hep birlikte yeni yıl pastasının kesilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!