Yaşları küçük işleri büyük

ÖNCE Adem Sarı sahne aldı. Eskişehirspor’un sezon başında Almanya’dan getirdiği genç yıldız Fenerbahçe’yi iki kez vurup lige heyecan kattı.

Haberin Devamı

Ligin kritik maçlarından Kayseri-Bursa karşılaşmasında St.Pauli altyapısından yetişen 20 yaşındaki Ömer Şişmanoğlu çok güzel bir gol atarak takımına liderlik yolunu açtı. Golünden sonra formasını öpüp “bir” işareti yapması da ilk golünü atmasının sevindiriciydi. Abdullah Avcı’nın 64’ten sonra şans tanıdığı 1989’lu Hasan Ali de attığı güzel golle ligin liderlik seyrini değiştirdi. Haftanın üçüncü “büyük iş” yapan genci oldu.

Haftanın Asisti

Gökhan Ünal

Trabzonspor’un üçüncü golünde topu kaleye vurmayıp boş durumdaki Colman’a golü attıran Gökhan ne kadar iyi bir forvet olduğunu bu asistiyle bir kez daha gösterdi.

Haftanın Sürprizi

Kayserispor

Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursa ve Galatasaray’ın sırayla liderlik şansını tepmesi Kayserispor’un ligin en üstüne çıkması haftanın sürpriziydi.

Haberin Devamı

Haftanın Takımı

Kayserispor

Kayserispor hem oynadığı futbolla hem de taraftar coşkusu ve liderliğe yükselişiyle haftanın takımı oldu. Trabzonspor da özellikle ikinci yarı çok iyi futbol sergiledi.

Haftanın Kalecisi

Gökhan Tokgöz

Diyarbakırspor kalecisi Gökhan son derece güzel kurtarışları, yer tutuşları ve kendinden emin hareketleriyle haftanın kalecileri arasında zirveye oturdu.

Haftanın Skandalı

Önder Turacı

Kazım Kazım’dan sonra Önder Turacı’nın da futbol dışı bir olayla yaralanması Fenerbahçe’deki skandallar zincirine bir yenisini ekledi.

Hatanın fotoğrafları:/_np/5709/9405709.jpg<ımg>

Kasımpaşa-Şivasspor maçında Cüneyt Çakır gibi tecrübeli bir hakemin Ersen Martin’e dokunulduğu için verdiği penaltı Süper Lig kalitesinin çok altındaydı.

Haftanın Bonkörü

Nihat Kahveci

Nihat’tan Beşiktaş seyircisiyi uzun süredir gol bekliyor. Nihat’sa hem sezon başı hazırlıklarını tam olarak geçirememenin hem de sakatlıktan yeni kurtulmuş olmanın sıkıntısını yaşıyor. Diyarbakır karşısında kaçırdığı kritik gollerle seyircisini üzdü Nihat.

Haftanın Yöneticisi

Mehmet Helvacı

G.Saray 2.Başkanı Mehmet Helvacı’nın İstanbul Belediye maçı sonrası yaptığı konuşma bütün yöneticilerimizin örnek alması gereken üslup ve içerikteydi. Beyefendi tarzını sportmenliğiyle birleştiren Helvacı hakem konusunda konuşurken bile olumlu puan aldı.

Haberin Devamı

Haftanın Jokeri

Ali Zitouni

İki yıldır futbolunu çok geliştirdi Ali Zitouni. Gaziantep’te attığı golle takımına bir puan kazandırdı. Orta sahadaki katkısının yanı sıra joker olarak skora etki etmesi en çok Mehmet Özdilek’i sevindiriyordur.

Haftanın Güzelliği

Dolu tribünler

Bilet fiyatları çok düşük de olsa Kayserispor-Bursaspor maçını 30 bin biletli seyircinin izlemesi haftanın en güzel olayıydı.

Haftanın Golü

Drago Garbiç

Trabzonspor’un Hırvat oyuncusu Garbiç’in golüyle İstabul Belediyeli Hasan Ali’nin golleri çok güzeldi. Adem’in ilk golünü de unutmak haksızlık olur tabi..

Yazarın Tüm Yazıları