Yaşlanmayan ünlüler kaç yaşında

Güncelleme Tarihi:

Yaşlanmayan ünlüler kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2008 00:00

Ekran ve basın karşısına hep güzel, makyajlı ve fit görüntüleriyle çıkan ünlülerimizin gerçek yaşları ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Hafta Sonu dergisinin yaptığı araştırmaya göre Hülya Koçyiğit 61, Manolya Onur 56, Hülya Avşar 45, Nükhet Duru 54, Cem Boyner 51, Ayşegül Aldinç 46 yaşında. Seda Sayan 46 yaşında. Nebahat Çehre 65 yaşında 
Ajda Pekkan, Nükhet Duru gibi sanatçılar, unutulmaz şarkıları ile yıllardır hayatımızdalar. Kimileri onların şarkılarıyla aşık olup, evlendi. Kimileri bu aşklar sayesinde doğup, yine onların şarkılarıyla yetişti. Bir de iş dünyası ve sosyetenin ünlüleri var. Meraklıları yıllardır ne yiyip içtiklerini, ne giyip nereye gittiklerini takip eder. Üstelik yine meraklıları şahittir; onlar sanki hep aynı gibidirler. Peki hiç merak ettiniz mi, yıllara meydan okuyan sanatçılar ve sosyetikler aslında tam olarak kaç yılı devirmiş? İşte Hafta Sonu dergisinin ilginç araştırması...
Ajda Pekkan: Süperstar Ajda Pekkan, herkesin bildiği gibi estetik cerrahinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanıyor. Bu yüzden neredeyse hiç kimse onun 62 yaşında olduğunu bilmez!

Yaşlanmayan ünlüler kaç yaşında
Çiğdem Kayalı: Teknik direktör Mustafa Denizli’den ayrıldıktan sonra hep genç sevgilileri ile gündeme gelen Çiğdem Kayalı, genç kızlara taş çıkaran bir fiziğe ve görünüme sahip. Kolay kolay kimse Kayalı için 50 yaşında diyemez.
Nebahat Çehre: Türk sinemasının emektar oyuncularından Nebahat Çehre de "yaşasın estetik" diyenlerden. Onu görenler hâlâ 40’lı yaşlarında olduğunu zannetse de Çehre tam 65 yaşında...
Şebnem Çapa: İşletmeci Celal Çapa’nın eşi Şebnem Çapa, 50 yaşına merdiven dayadı. Ancak, fit görüntüsü ve bakımlı cildi sayesinde hiç de olduğu yaşta, yani 48'inde göstermiyor.
/images/100/0x0/55eaba09f018fbb8f892ce9b
Oya Germen:
Şarkıcı Neco’nun eski eşi Oya Germen, en yakın arkadaşı Nükhet Duru gibi estetik ve kozmetik dünyasının yakın takipçilerinden... Oya Hanım 55 yaşında.
Hülya Avşar: Yıllardır tüm anketlerde Türkiye’nin en güzel kadını seçilen Hülya Avşar, 50’sine çok yaklaştı. Avşar 2008 yılı itibariyle 45 yaşında.
Nükhet Duru: Yıllardır sahneden inmeyen ve o sahneye her çıkışında daha da
Yaşlanmayan ünlüler kaç yaşında
gençleşen Nükhet Duru, 54 yaşında.
Emel Sayın: Şarkıcı Emel Sayın da kozmetik ve estetiğin nimetlerinden yararlanan isimlerinden... 63 yaşına gelen Sayın hâlâ orta yaşlı bir güzel gibi görünüyor.
Manolya Onur: Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Jah’ın eski eşi, Türkiye eski güzellerinden Manolya Onur, yıllara meydan okuyor. Düzgün fiziği ve
/images/100/0x0/55eaba09f018fbb8f892ce9f
estetiksiz genç görünümüyle dikkat çeken Manolya Hanım, 56 yaşında.
Cem Boyner: Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner de hâlâ delikanlı gibi görünen erkeklerden. Oysa Cem Bey 51 yaşını doldurdu bile...
Ayşegül Aldinç: Yıllardır seksiliği ve güzelliği dillere destan olan Ayşegül Aldinç, 46 yaşında.
Hülya Koçyiğit: Türk sinemasının unutulmayacak oyuncularından Hülya Koçyiğit, her dönem bakımlı ve genç görünüyor. Koçyiğit, bu yıl 61’inci doğum gününü kutladı.
Seda Sayan: Sabahların sultanı Seda Sayan da yıllandıkça güzelleşen şarap misali kadınlardan. Her daim genç görünmeyi başaran Seda Sayan 1962 doğumlu. Yani 2008 yılı itibarıyle 46 yaşında.
Gülben Ergen: Milyonların gönlünde taht kuran bir dönemin "Dadı"sı, şimdilerin "anne"si Gülben Ergen, henüz 36'sında...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!