Yasin Öztekin'in golü ve Çakır'ın penaltı kararı tartışıldı

Güncelleme Tarihi:

Yasin Öztekinin golü ve Çakırın penaltı kararı tartışıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2017 19:25

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Kardemir Karabükspor - Galatasaray maçında Yasin Öztekin'in attığı gol ve Cüneyt Çakır'ın 30. dakikada verdiği penaltı kararı çok tartışıldı.

Haberin Devamı

Karabük'te oynanan mücadelede Yasin Öztekin'in 15. dakikada attığı gole Kardemir Karabüksporlu futbolcular tepki gösterdi. Maçın hakemi Cüneyt Çakır, golün ardından Yasin'e eliyle kontrol edip etmediğini sordu. Yasin omzuyla kontrol ettiğini söyledi.

Hürriyet hakem yorumcusu Mustafa Çulcu Yasin Öztekin'in attığı gol için, "Sağ göğsüyle topu alıyor Yasin. Ofsayt da yok. Kendinden daha emin olmak için sordu emin ama benhce gereksizdi. Ama doğru, gol temiz." yorumunda bulundu.

'CÜNEYT ÇAKIR'IN PENALTI KARARI YANLIŞ'
Çulcu, Cüneyt Çakır'ın maçın 30. dakikasında Kardemir Karabükspor lehine verdiği penaltı kararı için, "Pozisyonun penaltıyla uzaktan, yakından alakası yok. Carole ile Seleznyov ikili mücadele yapıyorlar. Karabüklü oyuncu yükleniyor. Faul varsa pozisyonda, Karabüklü oyuncu yapıyor. Lakin her iki oyuncu da fizik kapasiteleri yüksek, karşılıklı bir yaslanma mevcut. İkili mücadele anında Seleznyov kendini yere bırakıyor. Faul olacak ne darbe, ne de bir pozisyon var. Penaltı kararı yanlış." dedi.

BAKMADAN GEÇME!