Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür durdu!

BUGÜNDEN itibaren Merkür üç gün boyunca duruyor. Aslında bu istasyonel olarak değerlendirilen hareketi dünden itibaren başladı.

Bir gezegenin duruyor olması, astrolojik açıdan son derece önemli. Çünkü, duran gezegenin sembolize ettiği özellikler son derece belirgin hale gelir ve insanların bu özelliklerin farkına varmasına neden olur.

Biliyorsunuz Merkür, akıl, zihinsel ve fiziksel iletişimleri sembolize ediyor. Bu demektir ki, şu ara özellikle iletişimler hakkında daha önce düşünülmemiş olan her şey düşünülebilir ve ayrıntıların farkına varılabilir.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar, Merkür'ün bulunduğu burç olan Akrep ile Boğa burcu tipleri. Tabii bu arada sert açı yapan Aslan ve Kovaları da unutmamak gerek.

Ayrıca iyi açı yapan Yengeç ve Balıklar da bu etkiden nasibini alacak burçlar. Tabii ikinci dereceden iyi etki alan toprak burçlarını da hatırlamak gerekiyor. Yani Başak ve Oğlaklar'ı.

Aslında Merkür'ün durması, burcunuz hangisi olursa olsun, herkesi etkiliyor. Sadece teker teker yazdığım burçlar, direkt olarak etkilenirken diğerleri dolaylı biçimde etkilenecekler.

Şu ara karar vermek ve uygulamak için acele etmemek gerek. Fakat, planlarınızı düşünmek ve tüm ayrıntıları gözden geçirmek için iyi bir zaman. Ayrıca, içinde bulunduğunuz koşulları, neler yapmak istediğinizi tam olarak belirleyebilir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda yeni projeler oluşturabilirsiniz. Ama, harekete geçmek için bir kaç gün beklemenizi öneriyorum. Tabii mümkünse...

FAX: 0 (212) 677 01 57

E-MAİL: yboran@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları