Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs’ün aşk daveti

Salı günü Balık Burcu'na giren Venüs bayramın çok daha keyifli geçmesini sağlıyor. Çünkü, Venüs, Balık Burcu'nda yükseliyor. Yani en parlak ve de en güçlü olduğu konumda bulunuyor. Böylece bayramla birlikte gelen Venüs'ün ışıltıları aşk arzularının yükselmesine neden olacak.

Balık burcundaki Venüs, tıpkı Ay gibi duyguları etkiler. Böylece çok daha hassas, ince, zarif ve çekici bir tavır sergilemeye neden olur. Kişinin içindeki sevgi açığa çıkmaya başlayacağı için bu devre içinde hem sosyal ilişkiler, hem de aşk ilişkilerinde başarı oranı yükselecek demektir.

Duyguların yükselmesiyle birlikte hassasiyet de yükseleceği için kendinizin bile şaşıracağı ölçüde gizemli bir anlama yeteneğinin ortaya çıkacağı söylenebilir. Tuhaf bir biçimde karşınızdaki kişilerin niyetlerini ve düşüncelerini sezebilirsiniz. Üstelik bu etkiyi destekleyen Merkür de Balık burcunda geri gitme hareketini bitirmiş ve hızla ilerlemeye başlamış bulunuyor. Tabii böylesine güçlü bir anlama yeteneği ile aşık olmak ve aşık etmek çok daha kolay olacaktır.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, Balıklar... Üstelik şu sıralarda Boğa Burcu'nda dolaşmaya başlamış bulunan Jüpiter'in de Venüs'le iyi etkileşim içinde bulunduğunu hesaba katacak olursanız, yıldırım aşkıyla karşılaşmanız an meselesi olabilir. Tabii düşünceleriniz engel olmadığı sürece!

Venüs, Balık Burcu'ndaki seyahatini çok hızlı bir biçimde yaklaşık 23 günde tamamlayacak. Bu demektir ki, etkisi göz açıp kapayana kadar gelip geçecek. Tabii ki, o kadar değil. Fakat, yine de hızlı hareket ettiği için hayatınızda önemli bir değişiklik meydana gelmeyecek. Sadece kendinizi son derece sağlıklı ve güçlü duygular içinde bulacaksınız.

Balık burcunun ilk on günlük devresinde doğanlar, Jüpiter'in de etkisiyle son derece yumuşak, ılımlı, anlayışlı, güleryüzlü ve sevimli olacaklar. Fırsatları kendinize çekecek ve gelişmeler istediğiniz gibi olacak.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar ise, Pluton'un sert etkisiyle biraz savurgan bir tutum içine girebilirler. Parasal sıkıntılar duyabilirler. Ancak, sizin için bir süredir devam eden köklü değişiklikler döneminize Venüs bir ışık ve rahatlık sunabilir. Çok daha yumuşak, sakin ve anlayışlı bir tavır içine girerek, içinizden yükselen duyguların peşinden gidebilirsiniz.

Sevgi duygunuzu olduğu gibi etrafınıza yansıtabilir, bu sırada karşılaştığınız kişileri kendinize aşık edebilirsiniz. Tabii siz de aşık olmaya hazır hissedeceksiniz, kendinizi. Büyük aşk maceralarına atılabilir, yıldırım aşkı yaşayabilir, evlenmeye karar verebilirsiniz.

Dışardan gözle görülür bir biçimde parlıyacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ayrıca kendinize karşı son derece olumlu ve yapıcı bir tutum içine girebilirsiniz. Sizin kendinizle böylesine barışık ve sevgi dolu haliniz dışarıya da sevgi ve aşk biçiminde yansıyacak. Bu devre içinde herkesi, herşeyi sevebilir ve etrafınızda bulunanlar da size büyük bir sevgiyle davranabilirler. Aşık olmak isteyenler bu dönemi kaçırmamalılar.

Balık burcunun üçüncü ve son on günlük devresinde doğanlar ise, Mart'ın son iki günü ile Nisan'ın altısına kadar geçen sürece içinde duygularının yükseldiğini hissedecekler. Yüksek bir anlayış ve sevgiyle davranacak, ilişkilerinizi çok daha sıcak boyutlara ulaştıracaksınız. Hem parasal açıdan, hem de aşk hayatınızda çok olumlu bir dönem başlıyor. Girişimde bulunmak istediğiniz konular üzerinde çalışmalara başlayabilir, sosyal faaliyetlerinizde başarılı olabilirsiniz. İçinizdeki sevgiyi karşınızdaki kişiye yansıtmayı başaracağınız bu devre içinde sevdiğinizle aranızdaki beraberliği çok daha sıcak hale getirmeniz mümkün.

Balıklar'ın dışında Yengeç, Akrep, Boğa ve Oğlaklar yoğun bir biçimde Venüs'ten akan enerjiyle yıkanacaklar. Ayrıca, İkizler, Yay ve Başaklar da Venüs'ten nasiplerini alacaklar. Tabii bu arada diğer burçlardan olup Ay ya da yükselen burcu bu burçlardan olanları da ilave etmek gerekiyor. Sonuç olarak hemen bütün herkes bir şekilde Venüs'ten az ya da çok etkilenecek.

Venüs'ün bayramla birlikte gelmesi çok hoş bir tesadüf. Böylece herkes birbirine karşı çok daha olumlu ve sıcak ilişkiler kurabilir ve sevgiyle dolu bir bayram geçirebilirler, diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları