Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Astroloji öğreniyoruz

Her fırsatta tekrarlıyorum. ‘‘Herkes astroloji bilmeli’’ diyorum. Elbette ki, astrolog olmak şart değil. Ama astroloji bilmek şart. Bu tıpkı imtihan öncesi soruları bilmek gibi bir şey. Ya da uzun bir yolculuğa çıkmadan önce hava durumunu önceden öğrenmek gibi!

Doğduğunuz sırada gökyüzünün konumunu tesbit etmek hiç de zor değil. Yani horoskop denilen yıldız haritasını kendiniz çıkartabilirsiniz. Bunu öğrendiğiniz zaman ne çeşit bir potansiyelle dünyaya gelmiş olduğunuzu da öğrenebilirsiniz. Böylece yetenekleriniz ve yapabilecekleriniz hakkında bilgilenmiş olursunuz.

Sonraaa gezegenlerin günlük geçişlerini takip ederek o günü nasıl geçireceğiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Hatta daha sonraki günlerle ilgili ne çeşit potansiyellerin harekete geçeceğini, sahip olduğunuz zeka, sanat, fizik potansiyelinizin en yüksek olduğu günün hangisi olduğunu, hangi günler tedbirli davranmanız gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kısacası ‘‘hayat bir yolculuk’’ ve siz bu yolculuk sırasında hangi günler enerjik ve başarılı, hangi günler yavaş ve sabırlı davranabileceğiniz hakkında gökyüzünün konumunu takip ederek kendiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşte, böylece astrolojinin pratik hayatınızı kolaylaştıracağını öğrenmiş bulunuyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki, ‘‘iyi hoş ama astrolojiyi nasıl öğreneceğiz? Kitaplardan öğrenmek çok zor’’. Çok haklısınız. Ben de bu nedenle ‘‘Astroloji öğreniyoruz’’ başlıklı bir seminer vermeye karar verdim. 01-02 Nisan günlerini kapsayan iki günlük seminerde genel hatlarıyla ‘‘Astroloji nedir? Yıldız haritası nasıl hesaplanır? ve genel hatlarıyla yorum yapma sanatı’’nı anlatacağım. Seminere gelirken yanınızda küçük bir hesap makinesi getirmeyi unutmayın!

Böyle bir seminer vermeyi düşündüğümü söylediğim zaman arkadaşlar bunun müthiş bir fikir olduğunu söylediler. Ve dediler ki; ‘‘Böylece iki gün gibi kısa bir zaman içinde herkes kendi haritasını çizebilecek ve kabaca da olsa nasıl yorumlayacağını öğrenecek. Bu büyük bir hizmet’’ onların heyecanını görünce ben de heyecanlandım ve hemen harekete geçtim. Ve de çok merkezi bir konumda bulunduğu için ‘‘Şişli Belediyesi’’ ile görüştüm. Basın danışmanı Ruhsar Hanım öylesine ilgi gösterdi ki, konuyu hemen Mustafa Sarıgül'e aktaracağını söyledi.

Cevap hemen geldi. Doğrusu bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum. Bunun önemli bir hizmet olduğunu ve Şişli Belediyesi olarak katkıda bulunmaktan memnun olacaklarını bildirince çok sevindim. Teşekkürler Mustafa Sarıgül, bilgilenmek adına bulunduğunuz destekten dolayı...

Önemli bir konuyu unutuyordum. Seminer salonu sınırlı olduğu için katılacak olanların yer ayırtmaları gerekiyor. Bunun için 0532 784 08 70 ve 0212 677 08 43 telefonlardan ulaşabilirler.

BİYORİTM

Bayram geliyor... Yaşasın! Oldum olası bayramları çok sevmişimdir. İlişkiler, dostluklar çok daha başka bir havaya girer. Kırgınlıklar dağılır, küsler barışır, dostluklar pekişir. Hele bir de baharla birlikte gelen bayram, insanı iki kere neşelendirir.

Ben de neşenize katkıda bulunmak için hem eğlenebileceğiniz, hem de dostlarınızla paylaşabileceğiniz bir bilmece tasarladım. Aslında bu konuyu iki sene önce yazmıştım. Konumuz ‘‘biyoritm’’ yani hayatınızın ritmini hesaplayabileceğiniz bir çeşit oyun.

Önce kendi hayat ritminizi tesbit ettikten sonra yakınlarınızın, sevdiklerinizin hayat ritmlerini hemen o dakika hesaplayıp söyleyebilir, böylece bayramınızı daha bir eğlenceli kutlayabilirsiniz. Çünkü bu hesapları yapmak hiç de zor değil. Sadece dört işlemi bilmeniz yeterli.

Şimdi, biyoritmin ne olduğunu anlatmaya başlıyorum. Biraz uzun bir konu olduğu için dört gün süreceğini hemen belirtmeliyim. Yani hesaplarını bayramın birinci günü öğreneceksiniz. Ve bu arada şimdi öğrendiğiniz bilgileri hesapları yaptıktan sonra aktaracaksınız.

Şimdi kendi biyoritminizi kendiniz hesaplayıp bulabilir böylece fiziksel, duygusal ve zihinsel açıdan hangi günler daha başarılı olabileceğinizi tesbit ederek yaşantınızı kolaylaştırabilirsiniz.

(sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları