Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Balık erkeklerinin aşkları

Bir Balık erkeğinin, hiç belli etmese de duygusal açıdan sınırsız bir güvene ve sadakate ihtiyacı vardır. Fakat, bunu hiç bir zaman ortaya dökmeyecek ve lafını etmeyecektir. Ayrıca, sizi kıskandığını da söylemeyecektir.

Tabii benzer davranışı sevdiği kadından da bekleyecektir. Hele aslı olmayan yakınmalar ve imalardan tamamen uzak durmalısınız. Tabii bu romantik ve duygusal erkeği yanınızda istiyorsanız. Onun anlayış ve sevgiye ihtiyacı vardır. Ve şayet ihtiyacı olan sevgiyi verecek olursanız, sizi bulutların ötesine uçuran romantik aşığı bulmuş olacaksınız.

Balık erkekleri öylesine hassas ve kırılgan olabilir ki, durmadan kusur bulan, dırdırlarıyla hayattan bezdiren bir kadına deliler gibi aşık olsa bile bu duruma fazla katlanamayacak ve bir gün belki de köşedeki markete gidiyorum diye evden çıkıp bir daha hiç görünmeyektir. Tabii Balık erkeklerinin daima böyle yaptıklarını zannetmeyin. Fakat, dırdırcı bir kadına tahammül göstereceklerini de beklemeyin. Ayrıca, Balık erkekleri imalardan da nefret eder. Algılamaları öyle kuvvetlidir ki, hemen anlar ve kırılırlar.

Bir Balık erkeğine aşıksanız, sakın onu kıskançlık baskılarıyla bunaltmayın. Üstelik o, son derece sosyaldir. Hem kadın, hem de erkek arkadaşlarına eşit derecede ilgi gösterir. Ve siz onun gösterdiği ilgiyle deliye dönebilirsiniz. Sakın yapmayın. Çünkü onun için kadın, erkek ayrımı olmaksızın herkes arkadaşıdır. Şayet ona ihtiyacı olan anlayışı gösterecek olursanız, ödülünüz muhteşem olacaktır. Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları