Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür geri gidiyor

Merkür dün yani Pazartesi gününden itibaren Balık Burcu'nun 17 derecesinde gerilemeye başladı. Merkür'ün bu hareketi Mart'ın 14'üne kadar devam edecek. Merkür'ün geri gittiği dönemler, diğer zamanlardan daha önemli. Çünkü, bu devre içinde sembolize ettiği özellikler çok daha yoğun ve zorlayıcı bir biçimde açığa çıkar.

Merkür, zihinsel ve fiziksel iletişimi sembolize ettiği için özellikle haberleşmeleri ilgilendiren tüm alanlarda karışıklık ve zorluklarla karşılaşmak mümkün. Üstelik Balık Burcu'daki Merkür'ün zayıf olduğunu düşünecek olursanız, etkinin daha bir ağır olacağını hesaba katmalısınız.

Mesela sizin için çok önemli bir mesajı zamanında ulaştırmanız zor olabilir. Veya yapacağınız bir anlaşmanın metninde karışıklıklar çıkabilir. Veya bir türlü kişiler biraraya gelip anlaşmayı gerçekleştiremezler. Tabii bu arada orta öğrenim, iletişimi sağlayan araçlar, hizmet sektöründe ortaya çıkabilecek karışıklıklar, reklam, halkla ilişkiler ve organizasyonlarla ilgili çıkabilecek sorunları da unutmamak gerek. Ayrıca, iletişim cihazları ve küçük aletleri de hesaba katmak gerekiyor.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar başta Balıklar olmak üzere Başak, Yay ve İkizler... Tabii bu burçların ilk yarısında doğmuş olanlar, en fazla tedbirli olması gereken tipleri. Ancak, doğum anında Merkür, Venüs, Ay ve Yükselen Burcu bu burçlardan birinde duranlar da etkilenecekler. Aslında bu devre içinde hemen herkesin (Hangi burç doğumlu olursa olsun) insan ilişkileri ve yeni bir işe başlarken tedbirli davranmasında yarar var, diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları