Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Güne Astronet’le başlayın

Şimdi bunun ne demek olduğunu düşünüyorsunuz, ama hemen açıklayacağım. Bu Hürriyet'in özel bir hizmeti. Şimdi internet aracılığı ile önce Hürriyet'e giriyorsunuz. Yani ‘‘www.hurriyet.com.tr’’ tıklıyorsunuz. Karşınıza Hürriyet'in ana sayfası çıkıyor. Sonra ‘‘Astronet’’ adında bir köşe görüyorsunuz ve içine ‘‘tık’’lıyorsunuz.

Karşınıza ‘‘burçlar’’ çıkıyor. Burcunuzun üzerine gelip tıkladığınız zaman o günü nasıl geçireceğiniz, doğum gününüze göre karşınızda beliriyor.

Şimdi anladınız mı, neden güne Astronet'le başlayın dediğimi... Ayrıca, gökyüzünün ayrıntılı yorumunu da ‘‘Gökyüzünün durumu’’ başlıklı köşeden bulabilirsiniz.

Tabii Astronet, sadece bunlarla sınırlı değil. Kimselerle paylaşamadığınız sorunlarınızı benimle paylaşabilir ve astrolojik açıdan bu sorunların çözümlerinin neler olabileceğini de öğrenebilirsiniz. Bunun için de ‘‘Yasemin Boran'a sorun’’ köşesine girmeniz yeterli olacak.

Astronet'in içinde bir de okuma odası var. Bunun içinde başta astroloji olmak üzere gizemli ve fazla bilinmeyen konular, gizli güçlerinizi geliştirme yöntemleri, alternatif tedaviler, fal çeşitleri ve ilginç kitaplar hakkında bilgiler yer alıyor. Kısaca merak ettiğiniz pek çok konuyu Astronet'in içine girerek bulabilirsiniz.

Bütün bunların dışında Astronet aracılığı ile ‘‘burçdaşlarınız’’la buluşmanız da mümkün. Astronet'in hizmetleri bunlarla da bitmiyor. Ve ilk kez aktif bir görüşme ortamı yaratıyor. Haftada bir gün doğrudan doğruya benimle aracısız irtibat kuracaksınız. Ve bu sırada sorularınızı hemen o dakika cevaplayacağım. Ne yalan söyliyeyim, bu fikir beni müthiş heyecanlandırıyor.

ASTROLOJİK BOYUT

Şimdi bunun ne zaman başlayacağını soracaksınız ve ben de size 11 Ağustos'tan sonra diyeceğim. Çünkü, birazdan yolculuk hazırlıklarına başlamam gerekiyor. Zira 11 Ağustos'ta ‘‘Ilgaz Dağları’’nın doruklarında olacağım.

İçinde bulunduğumuz bin yılın son ‘‘Güneş Tutulması’’nı izlemek üzere Ilgaz Dağları'na gidiyorum. Böylesine tarihi bir ‘‘an’’ı kaçırmak istemiyorum. Elbette ki, gözlemlerimi ve hissettiklerimi dakikası dakikasına gazeteye bildireceğim. Kısacası hemen ertesi günü, yani 12 Ağustos tarihli ‘‘Hürriyet Gazetesi’’ni almayı unutmayın diye, bunları söylüyorum.

Güneş Tutulması hakkında aylardır pek çok şey yazıldı, çizildi, söylendi. Bilim insanlarından din adamlarına kadar herkesin görüşü alındı. Tabii bu arada astrologların öngörüşlerini unutmamak gerek. Aslında en fazla onların ne dedikleri önemli. Çünkü, meydana gelen kozmik olayın en fazla astrolojik boyutu var.

Kadim uygarlıklardan günümüze kadar temel bilimlere rehberlik eden Astroloji'nin tutulmalara verdiği önem biliniyor. Kazılar sırasında çıkartılan tabletlerden anlaşıldığı üzere Güneş ve Ay Tutulmaları öylesine önemle incelenmiş ki, neredeyse kitlelerin kaderini belirleyen bir fenomen olarak ele alınmış.

Bu nedenle şimdi ben de ‘‘Güneş Tutulması’’ hakkında fikirlerimden biraz söz edeceğim. Her ne kadar geçen hafta yayınlanan ‘‘Tempo Dergisi’’nin ek olarak verdiği ‘‘Nostrodamus’’ ilavesinde bol bol sözünü ettiysem de, tutulma öncesi bir kez daha konu etmek istiyorum. Tabii bu arada ‘‘Güneş Tutulması’’nı anlatmak için yerim kalmadığı için yarın anlatacağım. Çünkü, bu kez meydana gelen ‘‘Güneş Tutulması’’ öyle bir kaç cümleyle anlatılır türden değil.

(Yarın: GÜNEŞ TUTULMASI)

Yazarın Tüm Yazıları