Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür geri gidiyor

Bugünden itibaren Merkür geri gitmeye başlıyor. Aslan burcunun 9 derecesine kadar ilerlemiş olan Merkür geri giderek Ağustos ayında Yengeç burcuna geri dönmüş olacak. Merkür'ün geri gitmesi, etkilerini ağırlaştırıyor. Bu durum en fazla Aslanlar'ı etkileyecek. Sert etkilenen Boğa, Akrep ve Kovalar'ın bu devre içinde tedbirli olmaları gerekiyor.

Aslında iyi etkiler alan Koç, Yay, İkizler ve Teraziler'in de tedbirli davranmalarında yarar var. Zira Merkür geri gitmeye başladığı zaman iyi açı yaptığı durumlarda bile bazı zorlukların ortaya çıkmasına neden oluyor.

Özellikle zihinsel ve fiziksel iletişim konularında ortaya çıkabilecek tersliklere karşı tedbirli davranılmalı.

Mesela organizasyonlarda karışıklıklar çıkabilir. Aradığınız kişiyi yerinde bulamayabilir, faturalar ve evraklarla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, ev aletleri, ufak tefek cihazlar, bilgisayar, telefon, faks ve benzeri cihazların bozulması can sıkıcı bir durum. Üstelik tamir için götürdüğünüz cihazlar da bir türlü istediğiniz gibi düzelmeyebilir. Daha doğrusu tamir için giden eşyanız daha bir bozulmuş olarak dönebilir.

Komşularınız, aile bireyleri, iş arkadaşlarınız ve çocuklarla her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilir ve sıkıntı duyabilirsiniz.

Bu devre içinde sorunları fazla büyütmeyin, ilişkilerinizi dengede tutmaya özen gösterin ve yanlış anlamalar olabileceğini düşünerek davranın. Tabii bu arada önceden aldığınız kararları değiştirmekten kaçının ve yeni kararlar almak için sabırlı olun.



Yazarın Tüm Yazıları