Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merak ettikleriniz

Nuran OKYAR

Gönderdiğiniz yıldız haritasına benzer şemayı incelememi istemişsiniz. Ancak, bu gönderdiğiniz şeyden daha uydurma bir şey görmediğimi belirtmek isterim. Sadece yükselen burcunuzun bulunduğu burç belirtilmiş (Terazi) ve beş gezegenin sembolleri dördü 12. evde bulunmak üzere (Güneş, Merkür, Venüs, Mars) çizilmiş ve Yay burcuna da Ay yerleştirilmiş. Ne dereceleri var, ne de çok önemli olan Mars'tan sonraki gezegenler. Tabii dereceler olmayınca açıları tespit etmek de mümkün değil. Bu garip şemadan bir şey anlamak mümkün değil. Doğum zamanınızı belirtmediğiniz için benim incelemem de mümkün olamıyor.

Ceyla BEŞÇINARLAR

Yükselen burcunuzun Akrep, asıl burcunuzun Koç olduğunu belirtip bunların açıklamasını istemiş ve hangisinin daha önemli olduğunu sormuşsunuz. Öncelikle doğum anındaki Güneş'in bulunduğu burcun asıl burç olduğunu belirteyim. Yani doğum anınızda Güneş, Koç burcundayken doğduğunuz için asıl burcunuz Koç oluyor. Yükselen burcunuz Akrep olduğu için sizin, Akrep gibi davranan bir Koç olduğunuz söylenebilir. Verdiğiniz bilgilerin ışığında daha fazla açıklama yapmam mümkün değil. Çünkü, doğum zamanınızı ya da yükselen ve gezegenlerin derecelerini belirtmemişsiniz.

RUMUZ: Suskun

Gazetede görmüş olduğunuz burçların yanındaki tarihlerin değişken olduğunu belirtmem gerekiyor. Bunun nedeni Dünyanın Güneş etrafındaki dönüşünden kaynaklanıyor. Altı saatlik bir artık zaman dört yılda bir Şubat'ın 29 çekmesine neden olduğu gibi burçların tarihlerini de etkileyebiliyor. Sizin doğduğunuz yıl yani 1974'ün 21 Haziran günü Güneş henüz İkizler burcundan çıkmamış. Ve sizin doğduğunuz saatte (08:30 Almanya) Güneş tam 29 derece, 33 dakikayla İkizler burcunda bulunuyor. Bu durumda burcunuz İkizler oluyor. Ancak, tam geçişte doğmuş olduğunuz için hem İkizler hem de Yengeç özelliklerini gösterirsiniz. Üstelik doğum anında Ay'ınız da Yengeç burcunda bulunuyor. Böylece Yengeç özellikleri daha da öne çıkıyor. Bir Yengeç gibi duygusal olmadığınızı ve değişken özelliklere sahip olduğunuzu söylüyorsunuz. Ancak, Satürn Güneş'inizi çok güçlü etkilediği için duygularınızı kontrol altına alabilirsiniz. Ayrıca, Yengeç, sabit burç olmayıp ‘‘lider burç’’ olduğu için bir Aslan ya da Boğa gibi inatçı değildir. Yani değişebilir özelliklere de sahiptir. Tabii bir İkizler gibi değil. Üstelik Pluton'un Güneş'inizi etkiliyor olması da hayatınızda önemli değişiklikleri yapabilme potansiyeline sahip olduğunuzu gösteriyor.

RUMUZ: Sevgi-ANKARA

İş hayatınızla ilgili sizin için yepyeni bir dönem başlıyor. Doğum anındaki etkiler genel olarak şanslı ve başarılı olacağınızı gösteriyor. Üstelik yükselen burcunuz Yay ve Ay birinci evde. Ancak, asıl önemli olan Güneş'inizin ikinci evde yani para evinde bulunması. Yalnız zaman zaman Neptün yanılgılar yüzünden kayıplar olabileceğini gösteriyor. Zekanızı kullanarak bunların üstesinden gelebilir ve iş hayatında istediğinizi elde edebilirsiniz.



Yazarın Tüm Yazıları