Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Değişmek zor

Yükselen burcunuz Aslan. Üstelik Güneş ile yükselen burç arasında sert etkileşim meydana geliyor. Anlattığınız durumların nedeni doğum anındaki bu etkilerden kaynaklanıyor. Davranışlarınızla yapmak istediklerinizin farklı olmasının nedeni bu.Duygularınızın çok yoğun olmasının nedeni ise, doğum anında Ay'ın Yengeç burcunda durmasından kaynaklanıyor. Doğum anındaki gezegen etkilerinin zorlayıcı olduğu görülüyor ve sizin anlattıklarına çok uygun etkiler verdiği anlaşılıyor. Ancak, bu durumdan çok fazla rahatsızlık duymayın ve üzülmeyin. Çünkü, zorlayıcı etkiler altında doğmuş olan kişilerin çok daha güçlü ve sağlam bir yapıya sahip olduklarını izledim. Tabii ki, kolay elde etmiyorsunuz. Fakat, elde ettiklerinizin değerini anlıyor ve yaşadığınız olayların tecrübesine ulaşıyorsunuz. Ancak, şu sıralarda içinizden yükselen değişim arzularını dikkate almalısınız. Korkular ve alışkanlıklarınızın verdiği güven duygusuyla içinizden yükselen istekleri bastıracak olursanız, anlattıklarınızdan çok daha zorlu tecrübelerle karşılaşırsınız. Halbuki şu sıralarda elinize istediğiniz fırsatlar geçecek. Sakın bunları geri tepmeyin ve korkmayın. Bu konuda aklınızdan çok sezgileriniz size yardımcı olacaktır. Zaten siz de bunun farkındasınız. Bu yıl sizin için son derece hareketli geçecek. İsteklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Yeter ki, gerçekten isteyin ve bu yolda çalışın.

İpek böceği

Pek çok faks gönderdiğinizi ve iki kez de mektup yazdığınızı belirtmişsiniz. Bütün mektupları okuyorum fakat, hepsini ne yazık ki, cevaplayamıyorum. Ancak, şimdi de anladığınız gibi mutlaka cevaplamak için gayret gösteriyorum. Sizin yükselen burcunuz, tahmin ettiğiniz gibi Akrep. Duyarlılığınız ve ketumluğunuz buradan geliyor. Aslında Güneş, son derece atak, hareketli ve enerjik bir burç olan Koç Burcunda duruyor. Sizin de söylediğiniz gibi çocukluk ve gençlik dönemlerinde Koç Burcunun özelliklerini tam olarak gösterdiğiniz halde bir yetişkin olduktan sonra daha içine kapanık ve özel konularınızı paylaşmaktan hoşlanmayan biri olmanızın nedeni yükselen burcunuz. Çünkü siz, Akrep gibi davranan bir Koç'sunuz. Evlilik potansiyelinizin yükseldiği bir dönemde bulunuyorsunuz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin uyumlu olacağı gözüküyor. Sizin beklentilerinize cevap verebilir. Üstelik onun yükselen burcu Boğa olduğu için onun yükseleni ile sizin yükselen burcunuz haritayı üst üste koyduğunuz zaman çakışıyor ve böylece aranızda aşk doğuyor. Üstelik onun Güneş'i evlilik evi olan 7.evde bulunuyor ve Jüpiter ile iyi etkileşim içinde bulunuyor. Bu konum ona iyi bir evlilik anlayışı veriyor. Bu yılın sonlarına doğru evlenebilirsiniz. Huzursuz ve endişeli duygulardan bir an önce sıyrılıp sahip olduğunuz mutluluğun farkına varmaya çalışın.

Etkili rüyalar

Sizin son derece duyarlı ve içine kapanık kişiliğiniz, rüyalarınızın böylesine zengin olmasına neden oluyor. Düpedüz rüyalarda yaşadığınız bile söylenebilir. Dışa yansıtamadığınız duygularınızı rüyanızda tatmin ediyor ve böylece rahatlıyorsunuz. Anlattığınız rüyaların bir kısmının size özel mesajlar taşıdığını söyleyebilirim. Tıpkı bana yazdığınız gibi rüya gördükten hemen sonra rüyanızı ve izlenimlerinizi bir kağıda aktarın. Sonraki günlerde bunları okuyup üzerinde düşünün. Kendi durumunuzu gözden geçirerek. Böylece kendinizi çözümleyebilir ve rüyalarınızın yardımıyla çok hoş çıkışlar yapabilirsiniz. Çünkü, anlattığınız rüyalar gerçekten son derece anlamlı, güzel mesajlar taşıyan fakat, sadece size özel bir anlatıma sahip. Şayet benim bu rüyaları yorumlamamı istiyorsanız, kendinizle ilgili ipuçlarını da aktarmanız gerekiyor. Böylece bilinçaltınızın nasıl çalıştığı ve çözümlemeniz gereken durumlar hakkında tahminlerde bulunmak mümkün olabilir. Rüyalarınızda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta sembollerinizi anlamaya çalışmak olmalı.






 








Yazarın Tüm Yazıları