Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Boğaların güç gösterisi

Boğalar güç gösterisinde mi, bulunurlarmış, demeyin. Evet, prensip olarak (Astrolojik prensip) güçlerini öyle ulu orta sergilemekten pek hoşlanmazlar. Hoşlansalar bile, -tembellikten midir, nedir, bilinmez- ortaya koymazlar. Taa ki, onları kışkırtacak bir durum olana kadar.

Şimdi, gökyüzünün kışkırtıcı etkisiyle karşı karş­ya geliyorlar. Çünkü, Mars iki gündür boğa burcunda dolaşmaya başladı.

Boğa burcundan olanlar sanki sihirli bir değnek dokunmuşcasına harekete geçecekler. Tabii ki, bütün Boğalar aynı zamanda harekete geçmeyecek. Çünkü, 21 Nisan'dan 22 Mayıs'a kadar boğa burcunun farklı derecelerine yayılmış Boğalar olduğu için farklı zamanlarda Mars'tan etkilenecekler.

Mars'ın boğa burcuna girmesinden elbette ki, en fazla Boğalar etkilenecekler. Bu devre içinde finans konularında hızlı çalışmalar yapabilir, büyük bir istek ve beklentiyle harekete geçebilirsiniz. Hatta görülmeye değer bir performans sergileyebilir, sanki yorulmuyor gibi çalışabilirsiniz.

Doğrusu bu devre içinde ortaya koyacağınız enerji, çevrenizdeki kişiler üzerinde şaşkınlık yaratabilir. Tabii bu enerjiyi kullanmayı başarabilirseniz... Çünkü, isteği zayıf olanlar, Mars enerjisini kullanamayabilir ve hiçbir biçimde akıtamayabilirler.

İşte böyle bir durumda bu yüksek potansiyelli enerji sizi yakacak, hatta hasta olmanıza nedern olacaktır.

Bu arada alkollü içeceklere düşkünlük gösterebilirsiniz ve yine zor durumda kalabilirsiniz. Tabii sadece alkollü içecekler değil... Ayrıca yağlı yemekler ve ağır yiyecekler yüzünden de sağlık sorunları yaşamanız mümkün. Sağlık deyince, sadece enerjiyi kullanamayanlar değil, kendini öldürme derecesinde enerjilerini akıtmaya çalışanlar da sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirler. Bunun nedeni ise, aşırı yorgunluk ve gerilim sonucu ortaya çıkabilecek durumlar. Soğukalgınlığı ve ateşli hastalıklara yakalanmamak için kendinizi çok fazla yormaktan kaçınmalısınız. Evet, sağlığı geçtikten sonra, biraz da şu ‘‘Güç gösterisi’’nden bahsetmeliyim.

Boğalar, güç gösterisinde bulunmaktan hoşlanmazlar demiştik. Fakat, onların üzerine gidecek olursanız, hiç beklemediğiniz şiddetli bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Hem de neye uğradığınızı şaşıracak ölçüde!

Bu devre içinde şayet sevgiliniz bir Boğa ise, ona karşı tedbirli davranmanızda yarar var. -Nasıl olsa kıskanç değil- diyerek fazla rahat davranmamanızı tavsiye ediyorum. Yoksa, ‘‘kızgın bir Boğa’’ karşısında ne yapacağınızı ben bile söyleyemem. Hem de şu aralar Mars tam tepesindeyken...

Hiç bir zaman görmediğiniz bir kişi olacaktır, sevgiliniz ve sizin o anda yapacağınız tek bir şey olabilir, ‘‘önünden çekilmek’’. Sakın ola ki, karşısında dikilmek gibi bir gaflete düşmeyin. Yoksa, sizi ne kadar sevdiğini aklına bile getirmeden ezip geçecektir. Tıpkı kırmızı görmüş bir boğanın yaptığı gibi.

Evet, böyle bir Boğa, aslında ‘‘Güç gösterisi’’ yapmak için bunları yapmamaktadır. O sadece sinirlenmiş bir Boğa'dır. Ve Boğalar kolay kolay sinirlenmedikleri için onu bu halde pek nadir olarak görürsünüz. İşte o da şimdi böyle bir dönemde bulunuyor.

Tabii ki, Mars etkisi sadece öfke gösterileri yapmasına neden olmaz. Aşık olmasına da neden olur. Hem de böylesine serinkanlı ve sakin ve sessizce bir köşede oturup dururken. Ve hem de ‘‘güç gösterisi’’ kadar şiddetli... (Sürecek)






 








Yazarın Tüm Yazıları