Yasemin Boran: Mars geri gidiyor






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Mars Yay Burcu'nun son derecelerine kadar ilerledi. Tam burç değiştireceği bir sırada geri gitmeye başladı. Tabii bu durum Mars'ın etkilerinin ağrlaşmasına neden oluyor. Yani bugünden itibaren Mars'ın Yay Burcu'ndaki özellikleri daha belirgin olacak.

Savaş Tanrısı Mars astrolojide fizik enerjiyi sembolize ediyor. Bu devre içinde adrenalin salgısının artacağını ve büyük beklentiler içine girileceğini söylemek mümkün. Tahammül sınırlarınızı zorlayacağınız bu devre içinde kolay sinirlenebilir, büyük risklere atılabilir ve sahip olduğunuz enerjinin boyutları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Tabii olayların sizi zorladığını düşünmeniz ve bunun üzerinde derinleşmeniz mümkün.

Kadınların haritasında Mars, erkeği sembolize ediyor. Ve kadınların bu devre içinde partnerleri hakkında derinleşmeleri ve şimdiye kadar farkında olmadıkları tesbitlerde bulunmaları mümkün. Ancak, bu devre karar vermek yerine anlamaya çalışmak daha isabetli bir davranış olur.

Erkekler ise, kendi sınırlarını tesbit etmek için uygun döneme giriyorlar. Ancak, genel olarak sabırsızlık ve büyük itilimlerle ani girişimlerde bulunmak için pek uygun bir zaman değil.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla Yaylar etkileniyorlar. Ateş Burçları (Koç ve Aslan) uyumlu etkiler alırken Değişken Burçlar (İkizler, Başak ve Balık) gerilimli etkiler altında bulunuyorlar.Ayrıca Terazi ve Kovalar da ikinci dereceden uyumlu etkiler alan burçlar.Tabii doğum haritasinda Ay, Yükselen ve Gökyüzü Tepe Noktası etki alanlar da hangi burçtan olurlarsa olsunlar etkilenecekler. Ancak bu etiyi olmlu kullanabilirsiniz. Yeter ki, Mars'ın gerilimli enerjisini biriktirip yapıcı yönde kullanın diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları