Yasemin Boran: İkizler’in yetenekleri

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Zihinsel faaliyeti oradan oraya koşuşturup duran İkizler tiplerinin kendileri bile düşüncelerini yakalamakta zorluk çekerler. Sizinle konuşurken aynı zamanda çevreyle ilgilenir ve zodyakta hiçbir burcun göremeyeceği kadar hızlı biçimde görürler.

Onları bakışlarının oradan oraya hızlı hareketinden tanıyabilirsiniz. Üstelik sadece ilgilendikleri şeyi gördüklerini zannetmeyin. Zaten onların ilgilenmedikleri şey yok gibidir. Özellikle hareket halinde olan hemen her şeyle ilgilenirler.

Tabii dilleri de gözleri kadar kvraktır. Gördüklerini ifade etme konusunda İkizler tiplerinin üzerine başka bir burç yoktur. Ne de olsa Tanrıların Habercisi Hermes'le bütünleşen İkizler sadece gördüklerini değil duyduklarını da aynı hızla aktarırlar. Dil yeteneklerinin yüksek olması, birden fazla lisanı öğrenme konusunda bir ayrıcalık verir. Pek çok İkizler insanı birden fazla lisan konuşur.

Gördüklerini ve duyduklarını hızlı aktarabilme yetenekleri ve uzun uzun romanlar yazmaktan sıkılmaları nedeniyle gazetecilerin pek çoğu İkizler Burcu'ndandır. Burcu İkizler olmasa bile doğum anında Ay veya Yükselen ya da Merkür mutlaka İkizler Burcu'ndadır.

Tabii sadece gazeteci, halkla ilişkiler ve de reklamcı olmazlar. Aralarında son derece başarılı iş adamları da vardır.

Hemen bütün İkizler tipleri bu alanda kesinlikle olağanüstüdür. Koçlar bile İkizler'le aşık atamaz. Yeter ki, bir konuda sebat edip çalışmalarını sürdürebilsinler. Çünkü, kolayca sıkılıp başka bir alana ilgi duyma ihtimalleri de vardır.

Yazarın Tüm Yazıları