Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Hızlı ilişkiler zamanı

Pratik, hızlı, becerikli ve aptallıklar karşısında tahammülsüzlük potansiyelini veren bir gün. Merkür-Mars kavuşumunun Neptün'le iyi etkileşim içinde bulunduğu bir devredeyiz. Üstelik Merkür'ün İkizler Burcu'ndaki güçlü konumu ve Mars enerjisiyle besleniyor olması hareketli bir dönemin başladığını işaret ediyor. Hem de oldukça hızlı bir hareket.

Tabii gökyüzünün bu konumundan yapıcı yönde kullanmayı bilenler, özellikle ilişkilerden gelebilecek faydaları yakalayacaklar. Organizasyon, iletişim araçları ve haberleşme trafiğinin son derece yoğun olacağı bu devre içinde bu gökyüzü konumundan istifade edemeyenler olabileceği gibi olumsuz yönde kullananlar da çıkabilir.

Şayet zihinsel ve duygusal açıdan gergin ve olumsuz beklentiler içinde bulunan biriyseniz, o zaman Merkür-Mars kavuşumunun Neptün'e yaptığı etkileşimi olumsuz yönde kullanırsınız. Bu durumda tartışmacı, kırıcı, şüpheci, aceleci ve kararsız olursunuz. Ya da hiç düşünmeden aniden alacağınız kararların pişmanlıklarını yaşarsınız. Kardeş, komşular ve iş arkadaşlarınızla hızlı başlayan ve biten ilişkiler yaşarsınız.

Halbuki, olumlu yönde kullanacak olursanız, hızlı davranabilir, pratik kararlar alarak sorunları çözümleyebilir, özellikle insan ilişkilerini gerektiren alanlarda başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Gezegenlerin hem olumlu, hem de olumsuz tarafları var. Duygu ve düşüncelerinizi yakalayarak gök yüzünü istediğiniz yönde kullanabilirsiniz, diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları