‘Yaşayan en seksi erkek’ Zorlu’da!

Güncelleme Tarihi:

‘Yaşayan en seksi erkek’ Zorlu’da
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 12:02

2009 yılı Oscar Ödül törenindeki muhteşem şovuyla tüm dünyada ün kazanan, Hollywood ve Broadway’in gözde ismi Hugh Jackman, 17-18 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Sosyal medya hesaplarından geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki hayranlarına seslenen Jackman, İstanbul’a gelmek için sabırsızlandığını da ifade etti. Sezonun bomba isimlerinden biri olan Hugh Jackman’ın bu muhteşem Broadway şovunu kaçırmayın!

Haberin Devamı

KADINLARIN EN BEĞENDİĞİ BROADWAY YILDIZI!

X-Men ve Wolverine film serilerinde büyük beğeni toplayan Hugh Jackman, Broadway sahnelerinde de fırtına gibi esiyor. Broadway'de rol aldığı oyunlarda tiyatral yeteneğinin yanı sıra esprili ve romantik yönünü ortaya çıkaran Hugh Jackman, eleştirmenlerden tam not alıyor. 2008'de Open Salon ve People Dergisi tarafından ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ seçilen Hugh Jackman’ın 2009 yılı Oscar Ödül Töreni’ndeki sahne performansı tüm dünyada hayranlıkla izlenmişti.

Broadway ve Hollywood’un en başarılı ve en seksi aktörlerinden biri olarak kabul edilen Hugh Jackman, 17 – 18 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak.

INSTAGRAM , TWİTTER VE FACEBOOK HESAPLARINDAN TÜRKİYE’YE ÇAĞRI

Hollywood ve Broadway’in ünlü yıldızı, beyazperdede olduğu kadar sosyal medyada da bir numara. Hugh Jackman’ın Instagram’da 1.3 milyon, Twitter’da ise 4.8 milyonun üzerinde takipçisi bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaki hesaplarına İstanbul için yüklediği mesajında Türkçe olarak ‘Merhaba İstanbul’ diyen Hugh Jackman ayrıca ‘Mart ayında güzel şehrinize gelmek için sabırsızlanıyorum’ mesajıyla hayranlarına şimdiden ‘yerinizi ayırtın’ sinyali verdi.

Haberin Devamı

DEV MÜZİKAL PERFORMANS!

Hugh Jackman İstanbul’daki performansında 30 kişilik orkestra ve dançıları ile sahne alacak. Sanatçı, Broadway’de seslendirdiği ‘Singin’ in the Rain’ ve ‘Guys and Dolls’ gibi klasik olmuş müzikallerden yorumlara da yer vereceği ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisi ile
17 – 18 Mart tarihlerinde Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak.
Detaylı bilgi için; www.zorlucenterpsm.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!