Yaşar Yıldırım: Keçiören Metrosu iktidarın ayıbı

Güncelleme Tarihi:

Yaşar Yıldırım: Keçiören Metrosu iktidarın ayıbı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2015 16:52

MHP’nin Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Yaşar Yıldırım, çalışmaları devam eden Keçiören Metrosu’nun bitirilememesinin iktidarın ayıbı olduğunu belirterek, özetle şunları söyledi: Keçiören Metro hattı, AKP iktidarının Keçiörenlilerle alay etmesinden başka bir anlam taşımıyor. 12 yıl aradan geçen zamana rağmen hâlâ bitirilemeyen Keçiören Metrosu’nun Ankara’nın kanayan yarası olduğu aşikârdır. Bu bitmeyen çile, AKP iktidarının Ankaralılara bakışının da en büyük örneğidir.

Haberin Devamı

Kazım Karabekir Caddesi’nde esnaf ziyareti yapan MHP’li Yaşar Yıldırım, 15 Temmuz 2003 tarihinde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan ve 2005 yılında bitirilmesi planlanan, daha sonra da Ulaştırma Bakanlığı’na devredilmesine rağmen 12 yıldan beri tamamlanamayan Keçiören Metrosu’nun hesabının mutlaka sorulması gerektiğini söyledi.

STAT KONUSUNU SORDU

Yıldırım, kentin başka bir sorunun da Ankara’nın modern bir stadyumu olmaması olduğuna dikkat çekerek “Başkent’te ne yazık ki en son milli maç yıllar önce oynandı. Konya ve Kayseri’de yapılan stadyumların Ankaramıza neden yapılmadığını aziz hemşehrilerimizin mutlaka sorgulaması gerekir. AKP iktidarı süresince Başkent Ankara bütün yatırımlardan mahkum bırakılmıştır. Özellikle birçok kurum da Ankara’dan taşınarak Başkentimizin adeta içi boşaltılmıştır” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!