Yaşar, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu’nu ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Yaşar, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu’nu ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 11:50

Yaşar, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu’nu ağırladı

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/ANKARA, (DHA) - YENİMAHALLE Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Sertkaya ve yönetimini makamında ağırladı.
Ziyarette, hemşeri derneklerinin önemli bir görevi olduğunu dile getiren Yaşar, “Hemşeri dernekleri acı günde, tatlı günde aynı memleketli insanları bir araya getiriyor” dedi.
‘STK’LAR KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAMALIDIR’
Yaşar, “Hemşeri dernekleri gelenek ve göreneklerin yaşatılmasında önemli bir görev üstleniyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğinin korunmasında hemşeri derneklerinin çok katkısı olduğuna inanan bir belediye başkanıyım. Bana göre demokratik kitle örgütleri demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Sivil Toplum Kuruluş’ları (STK) kimsenin arka bahçesi olmamalıdır. Doğru hizmeti alkışlamalı, yanlışı eleştirmeli” diye konuştu.
‘YENİMAHALLE ÇOK YOL ALDI, ÇOK DEĞİŞTİ’
Konuklarına bugünkü Yenimahalle’den de bahseden Başkan Yaşar, “Yenimahalle Cumhuriyetin ilçesidir. Göreve geldiğim 2009 yılından bu yana çok yol aldı, çok değişti. Ankara’nın gözde ilçelerinden biri haline geldi. Yenimahalle bugün kültüre, sanata ve spora ev sahipliği yapıyor. Sizlere de salonlarımızın kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Etkinliklerinize katkı yapıyoruz. Sizler kutsal bir görev yapıyorsunuz; temsil ettiğiniz bölgenin gelenek ve görenekleri yaşatıyorsunuz. Başarılar diliyorum” dedi.
Yaşar’ın Kırıkkaleliler tarafından çok sevildiğini söyleyen Sertkaya ise, “Federasyonumuz çok güçlü bir yapıdadır. Kırıkkale bazında en büyük sivil toplum kuruluşudur. Üyelerimiz sizi çok seviyor. Başarılarınız, Yenimahalle için yaptıklarınız herkesin dilinde. Yenimahalle çok gelişti, modern çehresiyle dikkat çeken bir ilçe haline geldi. Bu sizin başarınız. Başarılarınızın devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!