Yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduk

Güncelleme Tarihi:

Yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 11:28

Coca-Cola Türkiye Başkanı Galya Frayman Molinas, Coca-Cola Akademi Ligi'nde yapılan Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylar nedeniyle üzüntü duyduklarını bildirdi.

Galya Molinas, yaptığı yazılı açıklamada, Coca-Cola sponsorluğundaki ligin futbolun geleceği için, elit futbolcular yetiştirmek amacıyla “iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu” sloganıyla düzenlendiğini belirtti.

Olayların Türk futbolunun geleceği için teknik, taktik ve fiziksel gelişimin yanı sıra zihinsel, duygusal, kültürel ve sosyal yaşamı da destekleyerek komple futbolcular yetiştirmek misyonuyla yola çıkan ligde yaşanmasının ayrı bir üzüntü kaynağı olduğunu kaydeden Molinas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Coca-Cola Akademi Ligi'nde 26 Aralık Pazar günü yaşanan olaylar nedeniyle derin üzüntü duyduk. Olay, Türkiye Futbol Federasyonu'nun uzun zamandır hazırlığını yürüttüğü Sporda Şiddet Yasası'nın yürürlüğe girmesi gereğinin bir kez daha altını çizdi. Sporun ve Coca-Cola Akademi Ligi'nin ruhuna tamamen aykırı, gerek futbol kulüplerimizi, gerek oyuncularımızı gerekse de gerçek taraftarları derinden etkileyen olayların bir daha yaşanmamasını diliyor, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerimizin yanı sıra, genç futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!